Vídeo de la casa reial britànica

Kate Middleton anuncia que ja ha acabat els cicles de quimioteràpia

La princesa de Gal·les afirma que el camí per a la recuperació total encara és llarg

Kate Middleton anuncia que ja ha acabat els cicles de quimioteràpia
1
Es llegeix en minuts
Lucas Font
Lucas Font

Corresponsal.

ver +

La princesa de Gal·les, Kate Middleton, va anunciar ahir la conclusió del tractament de quimioteràpia que va iniciar fa uns mesos per combatre el càncer que pateix. "A mesura que l’estiu es va acabant, no puc expressar l’alleujament que sento a l’haver completat per fi el meu tractament de quimioteràpia. Els últims nou mesos han sigut increïblement durs per a nosaltres com a família. La vida, tal com la coneixem, pot canviar en un instant i hem hagut de trobar la manera de navegar per aigües tempestuoses i camins desconeguts", assegura la princesa en un emotiu vídeo publicat a les seves xarxes socials.

Notícies relacionades

La dona del príncep Guillem reconeix que encara li queda camí per recórrer. "Tot i que he acabat la quimioteràpia, el meu camí cap a la curació i la recuperació total és llarg i m’he de continuar agafant cada dia com ve", hi afegeix. La princesa es va apartar de la vida pública després d’anunciar al març la seva malaltia, tot i que va participar de forma puntual en alguns esdeveniments des d’aleshores.

La futura reina assegura que la lluita contra el càncer és "complexa, aterridora i impredictible" per a tothom, especialment per a les persones més properes. Va llançar un missatge a tots aquells que continuen el seu "propi viatge contra el càncer: estic amb vosaltres". "De la foscor, pot sorgir la llum, així que deixeu que aquesta llum brilli intensament", rebla en el vídeo, de poc més de dos minuts de durada, en què apareix amb el seu marit i els seus tres fills.