Eleccions

Trump descarta participar en més debats televisius amb Harris

Trump descarta participar en més debats televisius  amb Harris
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El republicà Donald Trump va dir aquest dijous que no participarà en cap més debat presidencial contra la seva rival demòcrata, Kamala Harris, abans de les eleccions del 5 de novembre. La clara derrota que va patir el republicà en l’últim debat l’ha obligat a replantejar la seva estratègia de campanya. "¡No hi haurà un tercer debat!", va escriure l’expresident a la xarxa social Truth Social, després de participar en un debat contra el president Joe Biden al juny i la vicepresidenta Harris a principis d’aquesta setmana. "Li devem als votants tenir un altre debat", va replicar en un missatge a X (abans Twitter) la candidata demòcrata.

Notícies relacionades

La major part dels analistes polítics van coincidir que Harris va dominar completament el debat, amb solvència tant en continguts com en estratègia formal i d’imatge. El debat va atraure 67,1 milions d’espectadors de televisió, segons dades de Nielsen.

Trump va utilitzar ahir les xarxes socials per carregar una vegada més contra Biden i Harris per la seva gestió aquests últims gairebé quatre anys. "Kamala hauria de centrar-se en el que havia d’haver fet durant l’últim període de gairebé quatre anys. No hi haurà un tercer debat", va remarcar.