Més de 100 morts a Nigèria per l’explosió d’un camió cisterna

Més de 100 morts a Nigèria per l’explosió d’un camió cisterna

Més de 100 morts a Nigèria per l’explosió d’un camió cisterna

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més d’un centenar de persones van morir dimarts a la nit a la localitat de Majia, al nord de Nigèria, a l’esclatar un camió cisterna carregat de combustible. El vehicle va tenir un accident en una carretera i va esclatar just quan centenars de persones s’havien acostat a recollir el combustible que estava abocant, va informar el portaveu de la policia, Lawan Shiisu Adam. A més dels morts, molts d’ells irreconeixibles per efecte de les flames, segons van reportar els mitjans locals, un altre centenar de persones van resultar ferides, algunes en estat crític, i van ser ingressades a l’hospital de la pròxima ciutat de Ringim.

Notícies relacionades

El portaveu policial va explicar que els agents van arribar al camió cisterna abans de l’explosió i van intentar dissuadir els veïns, però es van veure "sobrepassats". El conductor, que va resultar il·lès, ha sigut detingut mentre la policia realitza una investigació.

Les explosions de camions cisterna són un fet habitual a Nigèria, el país més poblat de l’Àfrica, on els camins es troben en males condicions i la població intenta extreure carburant dels vehicles quan es produeix un accident.

Temes:

El País