Musk sortejarà un milió al dia per promoure el dret a poder portar armes

Musk sortejarà un milió al dia per promoure el dret a poder portar armes
1
Es llegeix en minuts
Reuters

El multimilionari Elon Musk va prometre ahir sortejar un milió de dòlars cada dia fins a les eleccions del 5 de novembre entre tots els que firmin la seva petició en línia recolzant la Constitució dels Estats Units i el dret a portar armes. Per no perdre el temps, Musk va atorgar el primer xec a un assistent al seu esdeveniment a Pennsilvània en suport del candidat republicà, l’expresident Donald Trump. El guanyador va ser un home anomenat John Dreher.

"Per cert, el John no en tenia ni idea. De tota manera, de res", va dir el fundador de Tesla mentre entregava el xec a Dreher, un nou exemple de com utilitza la seva extraordinària riquesa per influir en la disputada carrera presidencial entre Trump i la seva rival demòcrata, Kamala Harris.

Notícies relacionades

Musk és el fundador de l’America PAC, una organització en suport de la campanya de Trump. El grup està ajudant a mobilitzar i registrar votants en els estats en disputa, però hi ha senyals que està tenint problemes per complir els seus objectius.

La petició per a la qual Musk demana firmes diu: "La Primera i Segona esmenes garanteixen la llibertat d’expressió i el dret a portar armes. Al firmar a continuació, prometo el meu suport a la Primera i Segona esmenes". L’esdeveniment de Harrisburg va ser la seva tercera compareixença en la decisiva Pennsilvània.