SUPORT A L'EXDIRIGENT

El PSOE d'un poble de Toledo ven Loteria de Nadal amb la foto de Pedro Sánchez

L'agrupació socialista de Camuñas mostra a través de les participacions el suport a l'exsecretari general

loteria

loteria

1
Es llegeix en minuts

L'agrupació socialista de Camuñas (Toledo) ha decidit expressar suport a Pedro Sánchez estampant la seva foto en les participacions de tres euros de la Loteria de Nadal que ha posat a la venda. Així ho va anunciar fa uns dies el PSOE de la localitat castellanomanxega, d'uns 1.800 habitants i governada pels socialistes, a través d'una entrada en el seu compte de Facebook.

"Aviat arribarà el moment en què els militants recuperem les regnes del nostre partit posant fi als que es fan dir socialistes i que han traït els nostres principis, els nostres valors, la nostra força i la nostra història", apunta el partit en el comunicat publicat a la xarxa social, en què apunta al recolzament de les bases a l'exsecretari general del PSOE, que va deixar aquest dissabte l'escó al CongrésCongrés hores abans del debat d'investidura de Mariano Rajoy: "Pedro, la militància està amb tu".

Notícies relacionades

La nota finalitza al·ludint a una cita del fundador del PSOE Pablo Iglesias: "Quan els burgesos ens aplaudeixen, és que alguna cosa estem fent malament". 

En l'últim comitè federal socialista, en què es va decidir l'abstencióabstenció en la votació de la investidura del líder del PP, els tres delegats de Toledo hi van votar a favor. Es tracta del secretari general del PSOE de Castella-la Manxa i president autonòmic, Emiliano García-Page; el secretari d'organització dels socialistes castellanomanxecs, Jesús Fernández Vaquero, i la diputada nacional Guadalupe Martín

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.