Integració

Més ajuts a esplais i ‘caus’ per a les famílies amb pocs recursos a Barcelona

Una nova línia d'ajuts per valor de més de 170.000 euros permetrà a les entitats de lleure educatives voluntàries afavorir la inclusió de nens i nenes de famílies amb pocs recursos.

Un dels grups desplai organitzats a la ciutat de Barcelona.

Un dels grups desplai organitzats a la ciutat de Barcelona. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Barcelona llença una convocatòria d'ajuts destinada a ‘caus’ i esplais, amb la qual es vol afavorir la participació dels nens, nenes i adolescents en les activitats que organitzen aquestes entitats, de manera que la situació econòmica de les famílies no representi un impediment en l'accés, ni durant el curs ni durant les vacances escolars.

Notícies relacionades

Els projectes que optin a la subvenció han de promoure l'associacionisme infantil i juvenil de base voluntària i potenciar el treball en grup donant suport a les associacions juvenils inscrites en el cens d'entitats juvenils de la Direcció General de Joventut, a més de fomentar valors socials i culturals.

Les sol·licituds per optar a la subvenció es podran presentar fins al 10 de setembre, i les subvencions, amb un valor total de 170.000 euros, es destinaran a projectes que comencin i s'acabin entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2024.