Inscripció oberta

L'Ajuntament de Barcelona activa el programa 'Tardes Educatives', que ofereix ajuts per a activitats extraescolars.

La iniciativa vol assegurar l'accés universal a tallers culturals, artístics, científics i tecnològics per a infants i adolescents d'entre 6 i 17 anys

Nens i nenes participen en una activitat artística.

Nens i nenes participen en una activitat artística. / Ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts

'Tardes Educatives' és un programa impulsat per l'Ajuntament de Barcelona que ofereix un extens catàleg d'activitats extraescolars per a infants, adolescents i joves de la ciutat, d'entre 6 i 17 anys. L'objectiu és assegurar l'accés universal a aquest tipus de tallers lúdics i educatius per fer fora de l'horari lectiu.

Es combina amb una línia d'ajuts econòmics que enguany incrementa la seva dotació en 100.000 euros respecte a la primera convocatòria, arribant als 600.000 euros en recursos per donar suport a les famílies que ho necessitin.

Notícies relacionades

El creixement es dona en tots els àmbits. Respecte a la primera edició del curs passat, 'Tardes Educatives' ofereix 565 activitats més, fins a arribar a les 1.778. Consisteixen principalment en activitats culturals, artístiques, científiques i tecnològiques, i es duen a terme amb la col·laboració de 162 entitats habilitades (61 més que el curs anterior).

El període d'inscripció ja està obert i els tràmits es poden realitzar fins al proper 7 d'octubre.