NOVETAT DISCOGRÀFICA

Hombres G remullen els seus èxits a 'En la playa'

Miguel Bosé, Ana Torroja, Pereza, Dani Martín i Álvaro Urquijo, entre altres, col·laboren en l'àlbum

’Voy a pasármelo bien’, d’Hombres G. / E. SOTOS / M. TUDELA / R. FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

L'aventura a la platja d'Hombres G (el setembre passat, a Zahara de los Atunes, Cadis) va tenir moments hilarants, com quan els seus integrants es van cabussar amb americana i corbata al mar, episodi que es va immortalitzar en un DVD i en diverses fotos que s'incorporen alllibre disc batejat de forma explícita Hombres G En la playa, i que inclou col·laboracions de Miguel Bosé, Ana Torroja, Dani Martín, Albert Hammond, Álvaro Urquijo, Pereza i Hombres G En la playa, Hombres G En la playa,Miguel Bosé, Ana Torroja, Dani Martín, Albert Hammond, Álvaro Urquijo, Pereza Ha*Ash

"Aquest treball és una idea que teníem des de feia temps i que no podíem portar a terme perquè estàvem de gira. Consistia a emportar-nos a aquesta platja amics i artistes de gran talent, tocar uns quants dels nostres èxits en format acústic i recollir aquesta convivència en un llibre, una pel·lícula i un compacte amb 10 cançons", explicaDavid Summers, el carismàtic cantant d'aquesta banda capaç de ressorgir de les aigües de l'oblit tantes vegades com faci falta.

Peça inèdita

L'àlbum s'acaba ambSi seguimos así, Si seguimos así,una melòdica peça inèdita que es va gestar durant la gravació. "Volíem un tema nou perquè tingués gust de projecte i disc nou, i perquè els fans sàpiguen que seguim fent coses".

Notícies relacionades

El llibre i el DVD contenen declaracions dels artistes que canten amb ells hits comVoy a pasármelo bien(peça optimista que han cantat en acústic per a EL PERIÓDICO). I especialment inspirades són les paraules d'Álvaro Urquijo, de Los Secretos: "Hombres G té alguna cosa d'irreal i molt de veritat. Té sobretot alegria. En la seva música, en la seva personalitat, en el seu posicionament davant la vida". Alegria, i també solidaritat. No van dubtar a marxar a l'Àfrica per impulsar la casa cultural que l'oenagé Veus i l'estudi d'arquitectura Patrimonio48 estan construint a Mali.

>> Si voleu llegir la notícia completa, aboneu-vos a e-PeriódicoSi voleu llegir la notícia completa, aboneu-vos a e-Periódico