Música

Billie Eilish anuncia el seu segon disc: ‘Happier Than Ever’

  • L’artista assegura que és «el millor que he creat mai» i assegura que, «si no hagués sigut pel coronavirus», potser no hi hauria àlbum

fcasals45767875 new york  ny   november 05   billie eilish performs at  alt 181109192756

fcasals45767875 new york ny november 05 billie eilish performs at alt 181109192756 / Noam Galai

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Billie Eilish va anunciar dimarts que el seu segon disc es publicarà el 30 de juliol amb el títol ‘Happier Than Ever’, que agafarà el relleu a ‘When we all fall asleep, where do we go?’ amb el qual va guanyar el Grammy a l’àlbum de l’any. «Això és el millor que he creat mai i estic molt emocionada, nerviosa i desitjant que l’escoltin. No puc ni expressar-ho. Mai he sentit tant amor per un projecte», va assegurar l’artista a les seves xarxes socials, en les quals també va confirmar que treurà una cançó nova dijous.

El disc inclourà els dos senzills que va publicar l’any passat, ‘Therefore I am’ i ‘My future’, però va deixar fora la seva col·laboració amb Rosalía en ‘Lo vas a olvidar’. «No crec que hagués fet el mateix àlbum, ni tan sols l’àlbum, si no hagués sigut pel coronavirus. Això no significa que tracti sobre el coronavirus, en absolut. És només que, quan les coses van diferent a la vida, ets diferent», va explicar Eilish en una entrevista amb Stephen Colbert al febrer. L’anterior disc de la cantant es va gravar íntegrament a casa seva de Los Angeles (EUA) amb el seu germà Finneas com a productor.

Notícies relacionades

Als premis Grammy de 2020, Eilish va fer història al guanyar, amb només 18 anys acabats de fer, les quatre categories més importants d’aquests premis: millor nou artista, disc de l’any, cançó de l’any i gravació de l’any. També va ser una de les estrelles convidades a la gala dels Oscar i va compondre el tema de la futura pel·lícula de James Bond, ‘No time to die’, que va obtenir el Grammy a la millor cançó escrita per a produccions audiovisuals en la gala de 2021.

En aquesta última cerimònia també va guanyar el guardó a la gravació de l’any amb ‘Everything I wanted’, un triomf consecutiu després que ‘Bad Guy’ aconseguís el mateix reconeixement el 2020.

Temes:

Música