‘Freestyle’

Blon aconsegueix la corona del ‘freestyle’ a la Red Bull Batalla

Anirà amb Skone i Gazir, plata i bronze a Xile el 2021, a la pròxima Final Internacional

Blon aconsegueix la corona del ‘freestyle’ a la Red Bull Batalla

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Blon es va convertir en el campió de la Final Nacional de Red Bull Batalla a Espanya al derrotar Tirpa en l’última ronda.

Després de deu anys lluitant per fer realitat el somni de coronar-se com el millor improvisador d’Espanya, Blon va tancar la seva etapa a Red Bull Batalla amb el millor dels finals imaginables. Així, Blon acompanyarà Skone i Gazir, plata i bronze a Xile el 2021, a la pròxima Final Internacional com el representant espanyol.

«El rei sense corona», un dels sobrenoms que més s’ha popularitzat al llarg dels anys entre la comunitat, va canviar el seu destí per ocupar el tron de Gazir i corregir el seu personatge de la mà d’un triomf amb què ha marcat tota una generació de seguidors. «Guanyaré per tota aquella gent que ha estat esperant aquest moment», va declarar Blon mentre el Marenostrum de Fuengirola feia ressonar a l’uníson el càntic «rei amb corona».

Notícies relacionades

En la seva desena participació, que el convertia en el ‘freestyler’ que més vegades ha trepitjat l’escenari de Red Bull a Espanya, Blon va haver d’afinar al màxim el seu enginy, va concentrar totes les energies i es va llançar al buit, sense xarxa de seguretat, en el seu últim intent. En el seu camí de la glòria, Blon va haver de batre Paco CBA a vuitens de final, Nocre a quarts de final, Jesús LC a semifinals i el malagueny Tirpa a la final.

Amb aquesta històrica victòria, Blon posa el seu segell al mur de les llegendes que ocupen Zatu, Rayden, Nout, Piezas, Arkano, Chuty, Invert, Skone, Bnet, Zasko Máster i Gazir com a campions de Red Bull a Espanya.