TRACA FINAL

Estopa tancarà la seva gira del 25è aniversari al Palau Sant Jordi

Els germans Muñoz tornaran al seu escenari fetitxe el 18 d’octubre, dia en què fa 25 anys que es va editar el seu primer àlbum.

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

Estopa no volia completar els fastos dels seus 25 anys d’aventures sense comparèixer al seu escenari més emblemàtic, el Palau Sant Jordi, on la parella ha actuat en 11 ocasions des de la seva estrena el 2001. Així que allà estaran els Muñoz el 18 d’octubre, coincidint amb el Dia de l’Estopitat, la festivitat encunyada per ells per commemorar l’aniversari de l’edició del seu primer àlbum, el 1999. Nova oportunitat de veure’ls en el seu any més pletòric, després d’esgotar en poques hores les entrades del seu concert del 10 de juliol a l’Estadi Olímpic.

Notícies relacionades

Aquesta actuació posarà el fermall a la gira, en la qual Estopa assaltarà per primera vegada els estadis, incloses també places com el madrileny Civitas Metropolitano i el La Cartuja de Sevilla. El Palau Sant Jordi ha sigut parada fixa en totes les seves campanyes amb només dues excepcions: la Gira X, del 2010, que va recalar al Palau Olímpic de Badalona, i la de l’espectacle intimista A solas, el 2014, amb parada a la sala Barts. El tour d’aniversari començarà aquest mes d’abril a l’altre costat de l’Atlàntic, on Estopa oferirà actuacions a Caracas, Miami, Lima, Santiago de Xile i Buenos Aires.

Les entrades per al concert del Sant Jordi sortiran a la venda dimarts vinent a una hora que l’organització encara ha de precisar. A Catalunya, Estopa actuarà en tres escenaris més: el Festival de Cap Roig (26 de juliol), l’Occident Summerfest, a la Cerdanya (26 d’agost) i l’Anella Mediterrània de Tarragona (14 de setembre).

Temes:

Badalona Estopa