CULTURA I EDUCACIÓ

‘Caminos de la música’ torna a La 2 amb una visita a BCN en el primer capítol

Cada dissabte, a partir d’avui, a les 11.50 hores, La 2 emetrà un capítol de la primera temporada de la sèrie ‘Caminos de la música’.

‘Caminos de la música’ torna a La 2 amb una visita a BCN en el primer capítol

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

En el seu compromís amb la cultura i l’educació, La 2 torna a emetre la primera temporada de Caminos de la música, i acosta així la música clàssica al gran públic i posa en relleu el talent espanyol.

La primera temporada de la sèrie consta de set capítols i recorrerà Barcelona, Madrid, València, Granada, Alacant, Palma i Sant Sebastià. La pianista Marta Moll de Alba, creadora i guionista de Caminos de la música assegura que "l’art, la cultura i l’educació són les eines per millorar com a societat, per fer-nos més sensibles, tolerants i respectuosos. La música té el poder d’unir, de canviar el nostre estat d’ànim i, per tant, de modificar el nostre comportament. A més, la música forma part de la nostra identitat i podem sentir-nos orgullosos del gran talent musical que hi ha al nostre país".

Notícies relacionades

La sèrie dedicada a la música de la cadena pública recorrerà en els seus set capítols diferents ciutats espanyoles com Barcelona, Madrid, Alacant, València, Granada, Palma i Sant Sebastià. La sèrie comptarà amb convidats de la talla de Jordi Savall, Damián Martínez, Josep Colom, Cuarteto Quiroga, Jordi Bernàcer, Lucas Macías, Ruth Iniesta, Jorge de León, Josep Vicent, Iñaki Alberdi, així com importants personalitats del món de la cultura. Caminos de la música és una sèrie produïda per Prensa Ibérica.

Caminos de la música inicia el seu recorregut aquest dissabte 11 de maig a la ciutat de Barcelona. I ho fa amb magnificència, visitant un dels llocs més emblemàtics de la Ciutat Comtal: el Palau de la Música Catalana. Allà el rep el seu director, Joan Oller. Xerrarà amb el gambista i director d’orquestra Jordi Savall i visitarà l’Arxiu d’Alicia de Larrocha, una de les pianistes més importants del segle XX.