Crònica rosa

Victòria Frederica, no et queixis tant

La filla de la infanta Elena, ‘Vikifede’ per a la premsa, no vol assumir els peatges dels famosos, però somriu quan li paguen 40.000 euros per plantar-se en un ‘photocall’.

Victòria Frederica, no et queixis tant

Lorena Vázquez

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El seu nom és Victòria Frederica de Tots Sants de Marichalar i Borbó, però per als seus amics és Vic. Vikifede per a la premsa. Es diu Victòria en record de la seva rebesàvia materna, la reina Victòria Eugènia, àvia del rei Joan Carles, i Frederica, en homenatge a la mare de la reina Sofia. Quan era una nena sempre anava acompanyada d’un mitjó, no sabem el perquè, però era habitual veure-la amb un a la mà o a la boca. La tímida nena del mitjó s’ha convertit, amb els anys, en la princesa més alternativa de la reialesa espanyola i, igual com el seu germà, Froilà, és una font inesgotable de titulars poc propis del seu estatus.

Vikifede, amb 23 anys, ha concedit aquesta setmana la seva primera entrevista davant les càmeres i ha sigut la convidada de Vicky Martín Berrocal al seu exitós pòdcast. Allà, la filla de la infanta Elena va explicar queixosa que no li agrada sentir-se sota el punt de mira de la premsa: "De vegades em privo de fer coses i anar a llocs. Surto al carrer amb un amic i ja és el meu nòvio. Estic més pendent de si em faran fotos que del sopar". La jove va dir que se sent "engabiada": "S’inventen molts titulars, i aquests són els que de veritat m’afecten".

Per conviure amb aquesta situació, va revelar que rep teràpia. ¡Pobre Vic! Ara resulta que a la neboda del rei Felip, privilegiada vip d’allò més tan sols per pertànyer a la família Borbó, li molesta la dimensió pública d’un personatge que ella soleta ha creat. La noia, incoherent com poques, es va atrevir a queixar-se que li facin fotos o fem titulars sobre ella, quan ha convertit això de mostrar-se constantment en un aparador en la seva professió. Explica que sempre va voler dedicar-se al món de la moda i el 2021, abandonats sense acabar els seus estudis universitaris, va fer públic el seu perfil d’Instagram per començar a rendibilitzar-lo. De la mà d’una reputada empresa de representació d’influencers ha anat donant forma al seu paper de celebrity i a professionalitzar això de ser famosa.

Notícies relacionades

Pel camí, també hem conegut la seva afició a les festes, les relacions sentimentals amb el torero Gonzalo Caballero, amb el dj Jorge Bárcenas –amb el qual va arribar a conviure un temps a Madrid i va patir una trista ruptura– i les amistats especials amb el torero Roca Rey i el pilot de motociclisme Albert Arenas. I no oblidem les enxampades saltant-se les mesures restrictives durant la pandèmia: viatges quan no estaven permesos, saltant-se el confinament, reunions d’amics sense distància ni mascareta… Vaja, que les normes amb ella no anaven. Tot això sumat als milers d’euros que, presumptament, van gastar amb les targetes black del seu avi Joan Carles. Froilà i Vic, segons va informar El Confidencial, van ser els nets que més van utilitzar aquesta fórmula de pagament per a les compres a El Corte Inglés, taxis, classes de piano i fins i tot l’adquisició d’una euga per a Vic.

Ahora està provant sort en el món de la televisió i ens han explicat a les Mamarazzis que en la gravació d’El desafío, d’Antena 3, el seu cognom també l’ha ajudat a ser l’única concursant, juntament amb Genoveva Casanova, que té un camerino individual. La resta de concursants els comparteixen. A la jove li agraden les prebendes de "per ser vos qui sou", però els peatges dels famosos no els vol assumir. Això sí, quan li paguen 40.000 euros per plantar-se davant d’un photocall per anunciar unes ulleres, allà sí que somriu i es deixa fotografiar sense complexos. ¡Noia, doncs disfruta i no et queixis tant.