Així és la nova il·lusió de Laura Escanes

La nova parella d’Escanes es diu Mikel, té 26 anys i viu a Barcelona. Té la pell morena, cabells foscos i és molt atractiu.

Així és la nova il·lusió de Laura Escanes

Lorena Vázquez

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Laura Escanes torna a estar il·lusionada. ¡Nou noi a la vista! De moment, la relació és molt incipient i s’està cuinant a foc lent. Les Mamarazzis l’hem revelat aquesta setmana al nostre pòdcast. Avui ja podem oferir més dades de l’home en qüestió. Es diu Mikel, té 26 anys i viu a Barcelona. És un jove de pell morena, cabells foscos i molt atractiu. Practica la natació i el surf i es defineix a ell mateix com una "persona senzilla a qui no li agrada complicar-se la vida". És director de fotografia i operador de càmera i treballa per a diferents programes de televisió i ràdio a Catalunya.

Es van conèixer, fa just un any, en el rodatge del programa de TV3 La Travessa, del qual Laura és la flamant presentadora. En la gravació de la primera edició d’aquest exitós format audiovisual va sorgir entre ells una amistat molt especial. Però l’estiu passat, la influencer va apostar per un altre pretendent, també tècnic de l’equip de La Travessa, d’accent andalús en aquesta ocasió. Aquest reality d’aventures estrena avui la seva segona temporada a la televisió pública catalana i en la seva primera edició va aconseguir un gran èxit a la plataforma digital, amb més de milió i mig d’espectadors.

La parella, junt amb l’equip del concurs, ha estat rodant 21 dies per terres catalanes i, després de retrobar-se de nou, va sorgir l’espurna entre tots dos. L’atracció mútua, ens expliquen a les Mamarazzis, és "innegable". El seu idil·li era un secret a crits i, malgrat els esforços de la parella per amagar els seus sentiments, tothom coneixia l’idil·li.

Des de l’entorn de Mikel ens expliquen que és un noi "reservat i discret". "Pot semblar tímid –afegeixen– i fins i tot una mica antipàtic al principi, però no ho és en absolut. És amable i molt simpàtic". Els seus amics destaquen que és bon company i lloen l’excel·lent feina que fa en els seus projectes professionals. També ens deixen clar que "no busca la fama, ni s’ha acostat a Laura Escanes perquè sigui famosa, ja que a ell no li importa".

La setmana passada van anar junts a les instal·lacions de TV3 per veure la final del concurs musical Eufòria. Un dels seus presentadors, Miki Núñez, és amic de Laura i Mikel ha treballat amb part de l’equip del programa. No es van mostrar carinyosos en públic ni hi van anar com a parella, però tampoc van amagar la seva bona sintonia. Ell ha tingut nòvia fins fa pocs dies. Mantenia una relació sentimental estable, de més dos anys, amb una jove de la seva edat. Potser aquest és el punt de partida que Laura esperava per iniciar una cosa una mica més seriosa i consolidar la seva relació. Només el temps ho dirà.

Notícies relacionades

El cantant Álvaro de Luna

Abans de Mikel, l’exparella de Risto Mejide va tenir una relació sentimental amb el cantant Álvaro de Luna, amb qui va trencar fa uns vuit mesos. L’artista i la influencer van estar junts un any i es va acabar com el rosari de l’aurora.