NOVA VIDA

Barcelona Events Musicals gestionarà El Molino

Barcelona Events Musicals gestionarà El Molino
1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Barcelona Events Musicals, empresa organitzadora del Festival Cruïlla, gestionarà El Molino amb la complicitat de diversos agents musicals de la capital catalana, segons va informar ahir l’Institut de Cultura de Barcelona (Icub) en un comunicat. L’emblemàtic espai del Paral·lel tornarà a obrir les portes quan l’ajuntament, propietari del local, certifiqui la licitació formalitzant un contracte per quatre anys amb opció a pròrroga per quatre anys més.

Notícies relacionades

El projecte de Barcelona Events Musicals adjudicat té l’objectiu de convertir El Molino «en un espai de referència per a les músiques minoritàries de la ciutat, amb especial preferència per a les músiques d’arrel, la cançó d’autor, el jazz, el flamenc i la rumba catalana, però obert a altres disciplines artístiques i expressions culturals». L’antic escenari dedicat a les varietés, un punt de referència del Paral·lel, feia anys que estava tancat. El nou projecte aspira a «recuperar l’antiga força i reconeixement d’El Molino per projectar-lo com un gran equipament ciutadà i internacional».

Un dels objectius és la col·laboració i el treball en xarxa. Per això compta amb un el suport del sector musical i amb convenis de col·laboració destacats amb entitats representatives de diversos estils de música: Barnasants, El Dorado, Carabutsi i l’Associació de Músics de Jazz.