Crònica rosa

Victòria i Albert, consolidats

Ja ho vam avançar les Mamarazzis al nostre pòdcast. Victòria Frederica va passar el cap de setmana passat a Girona. No passaria de ser un simple comentari, si no fos perquè la van veure molt carinyosa i en companyia d’un noi. Vam posar fil a l’agulla i en tenim els detalls.

Victòria i Albert, consolidats
2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

¿Amb qui es va veure la neboda dels Reyes? Amb el català Albert Arenas. Són amics des de fa més de quatre anys, però no va ser fins a l’any passat que tot va canviar. Des de febrer del 2023, Victòria Frederica i Albert mantenen una relació intermitent. Els que els coneixen asseguren que l’atracció que senten és evident, però que la distància sempre ha sigut un problema per a ells. Ella viu a Madrid i ell s’està entre Barcelona i Girona.

Però, ¿qui és ell? Té 27 anys, és pilot de motos i el 2020 va ser campió de Moto3. Fa temps que el seu nom sona com a parella de la neta dels emèrits. Els paparazis els van captar sortint de festa per Madrid i vam veure unes imatges molt còmplices del que en aquell moment va ser un flirteig molt incipient. Els amics d’un i altre comentaven que s’agradaven, però que no tenien res de seriós. Molt de mil·lennista, vaja. Però va arribar el maig i la filla de la infanta Elena va assistir al campionat de MotoGP a Jerez. Vic, com l’anomenen els seus amics, havia passat uns dies a la Feria de Sevilla i abans de tornar a casa va passar per Jerez per veure competir i animar el seu amic. Va ser a les grades aplaudint i també va tenir passi especial als boxes de l’equip Red Bull. Albert no va tenir gaire sort i va quedar vuitè.

Alguna cosa ha canviat

Des d’aleshores no han deixat de veure’s. Les escapades de Victòria Federica han sigut habituals i per als companys de feina del pilot no és estrany veure-la de tant en tant. Per a ells, la relació, malgrat ser molt esporàdica, sempre ha estat molt naturalitzada i tenen la sensació que no han deixat mai de ser alguna cosa més que amics. ¿Parella? Potser no. ¿Un rotllet? Doncs s’acosta més a aquest concepte. Bé, s’hi acostava, perquè amb el que hem esbrinat sobre la seva visita a Girona sembla que ha canviat alguna cosa.

Notícies relacionades

Victòria Frederica i Albert van estar passejant i disfrutant per Girona durant el cap de setmana passat. Diumenge se celebrava la revetlla de Sant Joan amb infinitat de festes a tot el territori. Albert no es va poder desfasar gaire perquè es va escapar a veure la carrera de la Fórmula 1, que tenia lloc a Montmeló. Però la resta del temps sí que el va passar amb la seva amiga. Sembla que d’un temps ençà, les seves agendes han estat més coordinades, però ningú no gosa assegurar que són nòvios, sobretot perquè a ells mateixos la pressió mediàtica que comporta aquest compromís no els acaba de jugar a favor. Si les coses continuen així, aquest estiu podrien protagonitzar més d’una portada a les revistes.

Des que va acabar la relació amb el dj Jorge Bárcenas, amb qui es va estar tres anys, molts han sigut els noms que han entrat a les travesses com a possibles parelles. Ella ha assegurat més d’un cop que només volia divertir-se i que no tenia intenció d’encetar una relació amb ningú. Durant aquest temps han sonat noms com el torero Gonzalo Caballero, el domador de cavalls Santi Serra, l’empresari català Alex Recort i el model Miguel Jiménez Pimentel. Cap no ha ocupat ni ocupa el lloc tan especial que té reservat Albert Arenas.