Crònica rosa

L’adeu d’Escassi i la il·lusió de Victòria Frederica

La infidelitat del genet, suposadament amb una jove colombiana, trenca la seva relació amb María José Suárez. Mentrestant, la de la neboda ‘influencer’ del Rei va vent en popa. 

L’adeu d’Escassi  i la il·lusió de Victòria Frederica
2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El 26 de juny, l’ex Miss Espanya María José Suárez va fer oficial, al seu compte d’Instagram, el final de la seva relació amb Álvaro Muñoz Escassi. ¿El detonant de la ruptura? El genet li va ser infidel i va enviar un e-mail a la model en el qual es detallava la deslleialtat amb tots els ets i uts.

A partir d’aquell moment es va generar una tempesta mediàtica carregada de subterfugis a la qual encara li queden uns quants xàfecs. Dijous, Escassi es va asseure, previ pagament, al plató del programa ¡De viernes! de Telecinco per explicar la seva versió de la història i intentar aturar el cop. Perquè el veritable cop està en camí i fa tota la pinta que serà en forma d’entrevista exclusiva en una de les revistes de dimecres vinent.

¿Amb qui? Doncs amb la tercera en discòrdia: la dona amb qui Escassi li va posar les banyes a María José.

Correu electrònic bomba

Té 29 anys, és colombiana i de professió liberal. Aquesta dona, de qui ben aviat coneixerem la identitat, ha sigut el motiu de la ruptura més polèmica (i sòrdida) dels últims temps. Aquesta noia ha sigut la responsable d’enviar un correu electrònic bomba a l’exmodel per informar-la amb tot detall que la seva parella en els últims tres anys l’havia enganyat, i li va oferir proves irrefutables de la veracitat del seu relat. A més, la dissenyadora andalusa va conèixer, a través d’aquesta jove, detalls íntims i d’alt voltatge de la relació que van mantenir a la seva esquena.

Pel que sembla, María José va descobrir també amb aquest e-mail el deute econòmic que Álvaro havia contret amb aquesta dona, ja que li deu 1.500 euros, segons han informat diversos mitjans de comunicació, per un treball que la jove hauria realitzat per a ell. Quan Escassi s’assabenta que aquesta dona s’ha posat en contacte amb María José Suárez i que amenaça de fer pública la seva relació, el genet decideix arribar a un acord de confidencialitat amb ella i li paga el deute. El mateix dia que Álvaro i la jove colombiana firmen el document, María José anuncia la seva separació d’Escassi. El culebró continua i sembla que ocuparà diversos capítols. Continuarem atentes.

Cada cop més a prop d’Albert

Notícies relacionades

La setmana passada, les Mamarazzis vam informar que la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar estava il·lusionada amb el pilot de motociclisme català Albert Arenas. Diumenge passat, 23 de juny, van celebrar junts la revetlla de Sant Joan a Girona i ara ens arriben unes imatges exclusives de tots dos a la ciutat de Lleida, preses fa uns dies. El seu cercle pròxim ens insisteix que els joves "no diuen que són nòvios ni es comporten com una parella a l’ús, però tampoc amaguen que mantenen una relació".

A més, els companys d’Albert comenten que ell la defineix com una "amiga especial" i relaten que fa tres setmanes Victòria Frederica va acompanyar Albert en una competició de motocross entre amics i que "li preparava el tàper perquè esmorzés". ¡Victòria Frederica preparant un tàper! Això sí és una notícia...