Continua el mal rotllo entre Bertín i Gabriela

Bertín Osborne creia que, acceptant la paternitat del fill de Gabriela Guillén, la tensió i la pressió mediàtica entre tots dos desapareixerien. Però no ha sigut així.

Continua el mal rotllo entre Bertín i Gabriela
2
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Gabriela Guillén està farta i així ho va fer saber aquesta setmana a Espejo Público (Antena 3), en què va assegurar que Bertín Osborne no s’interessa pel nadó de tots dos i que lluitarà fins al final pels seus drets. Osborne no vol fer-se les proves de paternitat. Que no, que no vol la passejada als jutjats amb tota la premsa a la porta i amb la mostra de la seva esperma a la mà (bé, això no passaria, però seria divertit) per comprovar que genèticament és el pare de la criatura. A Bertín li sembla redundant i vergonyosa aquesta opció. Ell creu que ja ha fet prou i que no fa falta res més. Que la sentència serà favorable als drets del menor amb la seva acceptació. Però Gabriela Guillén no ho veu igual. El cantant ja ha canviat diverses vegades d’opinió.

Encara retruny al cap de Gabriela la portada de la revista Hola en què Norberto assegurava: "He decidit que no seré pare". ¡Com si això es pogués decidir! Quan aquestes desafortunades declaracions van generar tanta polèmica i tant rebuig que van afectar la seva imatge i els seus negocis, Bertín va rectificar, va assumir que es faria responsable dels seus actes i va demanar perdó. Poc es parla del que ha aconseguit i aconsegueix la lluita feminista i del que ens estem desconstruint com a societat. En cap altre moment, no fa tant, a Bertín no se li hauria dit ni mu i continuaria omplint places de toros en els seus concerts. Ara, no només ha de demanar perdó, sinó que la seva imatge ha caigut en picat. Ja ningú li riu les seves gràcies masclistes.

‘Urdangarins’

Aquests dies els fills de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin estan sent notícia. Tots menys Joan, el més gran, que és el més discret i el més protegit. Molt al contrari que el seu cosí Froilà, Joan és molt casolà, poc donat a les relacions socials i amb poques ànsies de protagonisme. Els seus últims anys a l’escola, quan el seu pare estava imputat pel cas Noos, no van ser fàcils. I la cosa no va millorar amb el temps que van viure a Washington. Ara el seu objectiu és passar inadvertit i que se sàpiga ben poc d’ell. Però els seus germans aquesta setmana han sigut notícia.

Miquel, el petit dels homes, saltava a les pàgines de les revistes al ser fotografiat, per primer cop, amb la seva nòvia., Olympia Beracasa, veneçolana i d’una família milionària que viu a Suïssa. Però això és el que menys importa. Fa uns mesos va ser parella de Bosco Martínez-Bordiu, nebot de Pocholo. Això no li ha fet gaire gràcia a la família del Rei.

Notícies relacionades

Pablo Urdangarin, per la seva banda, està de vacances i ha viatjat a Múnic amb la seva nòvia, Johanna Zott, on van disfrutar del partit d’Eurocopa en el qual la selecció espanyola va aconseguir guanyar la de França. Les Mamarazzis vam ser ben informades d’aquesta escapada de la parella. Van presenciar el partit en una zona privilegiada de l’Allianz Arena. No a la llotja, però sí en una zona molt vip, just darrere de les famílies dels jugadors.

Irene Urdangarin, la petita del clan, no tindrà unes vacances gaire tranquil·les. Segons Informalia, ha suspès l’examen de conduir. Si en les seves primeres vacances amb el seu nòvio, Juan Urquijo, s’escapen a algun lloc, haurà de conduir ell.