Adeu a la mítica Prue d’‘Embrujadas’

Adeu a la mítica Prue d’‘Embrujadas’
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Els fans d’Embrujadas ploren la mort d’un dels seus protagonistes més estimats. Shannen Doherty (Memphis, 1971), l’actriu que va donar vida a Prue Halliwell, ha mort després d’una llarga lluita contra un càncer de mama diagnosticat el 2015 que la va obligar primer a fer una mastectomia i després li va causar una metàstasi al cervell, segons va explicar ella mateixa a les seves xarxes socials. "Amb una gran pena confirmo la mort de Shannen Doherty. Dissabte va perdre la batalla contra el càncer després de molts anys de lluitar contra la malaltia", va dir ahir Leslie Sloane, representant de la intèrpret nord-americana.

La carrera professional de Doherty en la ficció televisiva va començar l’any 1990. L’actriu va formar part de l’elenc actoral de Sensación de vivir, una mítica sèrie emesa a Espanya per Telecinco en què va interpretar durant les quatre primeres temporades Brenda Walsh, personatge amb qui va tenir una relació sentimental el Dylan (Luke Perry). Anys més tard, a Sensación de vivir: La nueva generación, Doherty va tornar en l’spin-off de la sèrie que li va oferir una de les seves oportunitats televisives més importants per donar vida de nou a una Brenda Walsh, convertida en una professora d’interpretació.

Però, sense cap dubte, l’altre paper televisiu pel que Shannen Doherty es va guanyar l’afecte de l’audiència va ser el de Prue Halliwell a Embrujadas. L’actriu va estar durant les tres primeres temporades de la sèrie amb Holly Marie Combs i Alyssa Milano.

Notícies relacionades

La sortida de Doherty l’any 2001 després de la mort del seu personatge va ser polèmica. De fet, no fa gaire, Alyssa Milano va assegurar al pòdcast Let’s be clear que hi va haver una important rivalitat entre totes dues després que la ficció va passar d’estar centrada en Prue a estar-ho en les tres germanes Halliwell.

Doherty també va treballar en altres sèries de televisió com La casa de la pradera, Magnum, P. I., Más allá de la ley, Nuestra casa, North Shore i Riverdale.

Temes:

Telecinco