Crònica rosa

Biquinis i cossos d’acer, de Kalina a Dulceida

Sense nous idil·lis d’estiu, aquesta setmana ens hem de conformar amb els espeternecs finals del culebró Escassi, els posats de Mar Flores i Belén Esteban en banyador, una princesa musculada i el viatge a Astúries d’una ‘influencer’.

Biquinis i cossos d’acer, de Kalina a Dulceida
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Amb l’estiu, gràcies al sol i les vacances, el nostre estat d’ànim millora i també el desig sexual. Més hores de llum i la disminució de l’estrès fan que augmenti la producció d’oxitocina, l’hormona de la felicitat. Vaja, que el cos ens demana marxa. Els nostres famosos no se’n salven perquè a ells també els afecta l’increment de testosterona gràcies a la vitamina D. ¡A veure si s’animen d’una vegada, perquè estem secs de nous idil·lis i rebolcades d’estiu!

De moment, aquesta setmana ens hem de conformar amb algun biquini i els espeternecs finals del culebró d’Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez. Lecturas repesca les declaracions de María José en les quals assegurava que no era conscient que Álvaro la gravava mentre mantenien relacions íntimes. A més, tenim nou capítol i la tercera en discòrdia, la tal Valerie, està disposada a parlar i a explicar la seva versió, per fi. La seva representant, la mateixa que porta la filla d’Isabel Pantoja, està intentant "vendre-la" en algun plató o revista per treure’n calerons. ¿Quin sentit tindria tot plegat, si no?

Diez Minutos mostra en portada Mar Flores en biquini per les platges d’Eivissa, ressaltant que està a pocs mesos de convertir-se en àvia. Semana també posa a la portada un banyador. En aquest cas, el de Belén Esteban, que, en exclusiva, dispara titulars a mansalva sobre la seva pèssima relació amb les Campos i la seva guerra interminable amb Jesulín i Campanario. Belén, incombustible.

La portada de l’¡Hola! ha volgut compartir l’eufòria del rei Felip en la celebració de l’Eurocopa, però digne de rescat és un reportatge de la princesa Kalina de Bulgària, filla de l’exrei Simeó i dona de Kitín Muñoz. La publicació es titula La princesa Kalina nos revela el secreto de su cuerpo de acero. Kalina parla sense embuts sobre el seu treballadíssim cos musculat. Uns músculs que van fer parlar molt fa unes setmanes, quan portava els braços descoberts. Aquella imatge es va fer viral perqupe els tenia tan definits que impactaven, i tant ella com el seu marit es van veure obligats a donar explicacions per concloure una polèmica d’allò més ridícula. Kitín Muñoz, sempre amable, ens explica a les Mamarazzis sobre la seva dona: "És una dona sana, valenta i sense complexos. Orgullosa de tenir una figura atlètica, fruit d’un entrenament disciplinat i una nutrició saludable. No fem cap cas de comentaris absurds, molts dels quals són masclistes". Kalina és una dona molt peculiar. Fa un parell d’anys va estar vivint a l’hotel Villamadrid (on s’allotjaven els contertulians i convidats de Mediaset) i la vèiem moltes vegades passejant amb un lloro, o similar, sobre la seva espatlla. Fins i tot baixava amb ell a esmorzar, per a sorpresa de tots els que eren presents quan es posava a volar.

Forts dolors musculars

Notícies relacionades

I fora de carta tenim Dulceida. La famosa influencer, que serà mare a l’octubre, ha passat uns dies a Astúries amb la seva parella, Alba Paul, i unes amigues, entre les quals es trobava Bruna Bravo, cada dia més a prop del cor de la cantant Vanesa Martín. Hem pogut saber que la catalana va haver d’acudir d’urgències a un hospital de Gijón a causa d’uns forts dolors musculars. Res greu, però sí molt molest.

Cada dimecres d’agost, per vacances, les Mamarazzis correrem al quiosc per veure les portades de les revistes del cor amb la mateixa il·lusió que un nen quan descobreix els seus regals el dia de Reis.

Temes:

Dulceida Famosos