Alma Festival

Lori Meyers, de festival en festival

El grup granadí actua avui al Poble Espanyol (doble cartell amb Anni B Sweet) dins la seva gira ‘Espacios infinitos’ mentre prepara un nou àlbum.

El grupo granadino Lori Meyers, en una imagen promocional

El grupo granadino Lori Meyers, en una imagen promocional / CEDIDA

1
Es llegeix en minuts
Jordi Bianciotto
Jordi Bianciotto

Periodista

ver +

De concert en concert, i festival en festival, Lori Meyers ja va pel tercer any de gira de l’àlbum Espacios infinitos (2021). "Mentre et vagin trucant i contractant, vas continuant endavant", assenyala el seu guitarrista-cantant Alejandro Méndez. El grup de Granada s’ha convertit en un valor estable del circuit festivaler, si bé no se sent molt al·ludit quan es parla de l’indie-mainstream, aquesta escena de grups nascuts de l’esperit underground i assimilats per la gran indústria. "Intentem aprofitar-nos del sistema i colar-nos per les seves esquerdes per fer el que volem. El mainstream és una altra cosa: Taylor Swift, per exemple, que juga en una altra lliga".

Notícies relacionades

El tour recala avui al Poble Espanyol (Alma Festival, doble cartell amb Anni B Sweet), camí de la que serà la seva nit de tancament, el 5 d’octubre a Granada. En paral·lel, la banda treballa al seu nou àlbum. Ja va llançar dues cançons el 2023 (No me merecía la pena, duet amb Kora, i Tu ya no dices nada, amb Manola), que no aniran a parar al disc. "Els processos de gravació ara són diferents. Ja no et fiques en un estudi 15 dies a gravar un àlbum, sinó que van fent coses a casa", diu Méndez, que admet "dubtes" al grup sobre el camí a seguir. "El signe dels temps és treure cançons, i és el que les companyies et suggereixen que facis, però nosaltres no podem perdre de vista que som un grup d’àlbums". El pròxim esperen publicar-lo "abans de l’estiu del 2025".

"Han passat moltes coses des del primer indie: llavors no hi havia internet, ni streaming, ni xarxes socials. Ara és més fàcil que abans controlar la teva proposta. Pots pujar les cançons directament a Spotify", afegeix.

Temes:

Festival Granada