Songs for an Ewan Day per tornar a fer màgia al Bosc de l'Agüil de Salines

El festival oferirà, els dies 9 i 10 d'agost, música, gastronomia i esport per a tothom de forma gratuïta.

L’Ewan Fest és un dels festivals de música més bonics i especials d’Espanya.

L’Ewan Fest és un dels festivals de música més bonics i especials d’Espanya.

1
Es llegeix en minuts

Songs for an Ewan Day tornarà a fer màgia al bosc de l’Aguil a Salines (Castrillón, Astúries) el 9 i 10 d’agost, quan aquest festival, un dels més bonics i especials del país, celebrarà la seva IX edició.

La cita tornarà a aplegar música, esport i gastronomia per oferir al públic durant el cap de setmana un pla increïble a l’aire lliure que es podrà tornar a gaudir de forma totalment gratuïta.

Com és habitual, Songs for an Ewan Day tornarà a bolcar-se en la cita, cuidant cada detall i apostant per donar protagonisme a talents emergents, senya d’identitat del festival, en un cartell que compartiran amb artistes i bandes ja consolidades.

El sender que es dibuixa entre els arbres del bosc conduirà a l’intimista escenari, integrat en la natura salvatge del lloc, per on passaran David Otero, Marina Reche, Noan, Lemot, Hinds, Smile, Mafalda Cardenal, Yarea, Inazio... i un artista convidat sorpresa, que serà el brillant colofó d’aquesta nova edició!

Tots junts oferiran dues nits inoblidables en què, un any més, hi serà present Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas que promou les trobades entorn del directe, mostrant el seu fidel compromís amb Astúries i la música.

El festival comptarà amb una zona de food trucks on els assistents trobaran propostes per a tots els gustos, ideals per reposar forces al llarg de la jornada musical.

Notícies relacionades

Songs for an Ewan Day, que torna a comptar amb el suport incondicional de l’Ajuntament de Castrillón, es completarà amb dos plans per al matí del dissabte: el propi bosc serà l’escenari d’una exclusiva classe de ioga amb Betty Ewan mentre que a la platja hi haurà una sessió de paddle surf amb la esportista basca Alazne Aurrekoetxea (surfista professional, Campiona d’Europa i Campiona del Món per Equips).

L’accés a aquestes dues activitats serà a través de sorteig tant a les xarxes de les instructores com a les del festival, on també es trobarà tota la informació.