‘Joc de cartes estiu’ torna amb canvis en les votacions

TV3 estrena aquesta nit la vuitena temporada del concurs de restaurants presentat per Marc Ribas, que tindrà cinc episodis.

Marc Ribas, en Joc de cartes estiu

Marc Ribas, en Joc de cartes estiu / 3CAT

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de l’experiència de Cuina com puguis, on ha desafiat vips catalans en una competició culinària, Marc Ribas torna a recórrer Catalunya a la recerca dels millors restaurants. Ho fa a partir d’avui (TV3, 22.05, i a la plataforma 3Cat) amb una vuitena temporada de Joc de cartes estiu que servirà com a avançament als canvis que prepara el concurs de cara a la versió original.

En els cinc nous episodis de Joc de cartes estiu el xef de referència de la tele catalana pujarà a la moto per trobar el millor local amb gust de mar del Maresme; visitarà les muntanyes de Prades a la recerca del millor restaurant de quilòmetre zero, i recalarà a Barcelona, aprofitant la celebració de la Copa Amèrica de vela, per triar al millor restaurant del Port Vell de la capital catalana.

El mar seguirà present en el capítol que triarà el millor local del cor de la Costa Daurada a Salou, Cambrils i Vila-seca. Tot i que també hi haurà espai per a la gastronomia no tan del litoral, concretament amb un episodi dedicat al millor restaurant d’interior de l’Empordà. No hi faltarà, com sol ser habitual, un programa final que aplegarà els millors moments de la temporada, que tornarà a coronar cada guanyador amb un premi de 3.000 euros.

L’edició estiuenca inclourà variacions en les votacions que ja va incorporar l’edició regular del programa: el plat estrella, que donarà mig punt més al restaurant triat per Ribas, i la possibilitat d’un canvi de nota. El reality tornarà a experimentar més canvis a la tardor, en el Joc de cartes original. Per primera vegada, els concursants rebran els seus adversaris amb el local ple de comensals, a ple rendiment.

"Espectacle més real"

Notícies relacionades

"Així el local no ha de tancar i pot continuar facturant aquell dia. Per als teleespectadors també serà més divertit perquè oferirem un espectacle més real: augmentem el reality i mostrem el que es viu en una cuina, no en una en què només es feia menjar per a quatre persones, que és pràcticament el que fem tots a casa", va avançar el mateix Ribas fa unes setmanes en el programa de TV3 Tot és mou.

El xef també va aprofitar una visita al programa de Catalunya Ràdio Que no surti d’aquí per confessar experiències no gaire agradables que ha viscut en certs restaurants i que li han costat alguna intoxicació. "Aquest any m’he trobat coses que no he volgut menjar; m’he negat a menjar certs plats", va explicar.