NSYNC torna a les llistes d’èxits gràcies a ‘Deadpooly Lobezno’

NSYNC torna a les llistes d’èxits gràcies a ‘Deadpooly Lobezno’
1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

NSYNC, la boy band de finals dels 90 i principis dels 2000 en la qual va fer els seus primers passos Justin Timberlake, ha tornat a les llistes d’èxits quasi dues dècades després de la seva dissolució. I el motiu no és la recent estrena de la docusèrie de Netflix Dirty Pop. La estafa detrás de las boy bands, que relata la història d’auge i caiguda del creador i mànager de NSYNC, Lou Pearlman, sinó la inclusió d’una cançó del grup en una escena de la superproducció de Marvel Deadpool y Lobezno.

Notícies relacionades

Bye bye bye, publicada com a single el gener del 2000, sona a l’inici de la pel·lícula. Després de l’exitosa estrena de Deadpool y Lobezno, va entrar en el top 20 de Billboard, ocupant el lloc 16 entre els temes més escoltats arreu del món. Una setmana després havia escalat fins a la posició 11.

La de NSYNC no és l’única cançó beneficiada pel triomf en taquilla de Deadpool y Lobezno. També Iris, un tema que el grup nord-americà de postgrunge Goo Goo Dolls va compondre el 1998 per a la pel·lícula City of Angels, ha tornat als rànquings per la seva aparició en una escena del film de superherois (va arribar al lloc 32 en la llista global de Spotify). I Like a prayer, de Madonna, que ja es va disparar quan a l’abril va ser inclosa en el primer tràiler de Deadpool y Lobezno, ha tornat a multiplicat les seves escoltes.