Els rics també ploren (2)

Divorcis de pel·lícula dolenta

Els guionistes de la meca del cine mai podrien escriure tragèdies amoroses tan lacrimògenes com les que han protagonitzat en la vida real algunes de les seves estrelles

Repassem els pitjors drames de Hollywood, del cas inacabable d’Angelina Jolie i Brad Pitt a les fotos de les banyes de Natalie Portman

Divorcis milionaris

Dramas maritales de Hollywood: de izquierda a derecha, Natalie Portman con Benjamin Millepied, Christine Baumgartner y Kevin Costner y Brad Pitt y Angelina Jolie.

Dramas maritales de Hollywood: de izquierda a derecha, Natalie Portman con Benjamin Millepied, Christine Baumgartner y Kevin Costner y Brad Pitt y Angelina Jolie.

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

No tot són contes de fades a Hollywood, encara que ens venguin aquesta pel·lícula una vegada i una altra. El "van viure feliços per sempre" dels relats clàssics en la meca del cine de vegades s’esfuma abans que cridin la paraula "¡talleu!". Vegem alguns exemples de matrimonis de cine que ja no mengen anissos.

Angelina Jolie i Brad Pitt.

Un dels divorcis més llargs i tortuosos de Hollywood, ple de disputes legals i mediàtiques; una batalla traslladada al terreny dels fills de la parella que un dia va hipnotitzar el món sencer i que es va arribar a conèixer com a Brangelina. Angelina Jolie (49) i Brad Pitt (60) es van conèixer en el set de rodatge de la pel·lícula Sr. y Sra. Smith el 2005 i van estar junts 11 anys. El seu idil·li va començar quan ell encara estava casat amb Jennifer Aniston.

Després de trencar, la batalla legal –que encara continua– ha sigut per la custòdia dels seus sis fills i pel litigi que mantenen pel Château Miraval, una propietat francesa . Tot va començar amb el lleig episodi de l’avió: la família tornava de Niça a Los Angeles en un jet privat el 2016. Pel que sembla, l’actor anava passat de copes i va començar a discutir amb Jolie, se la va emportar al lavabo, la "va agafar pel cap i la va sacsejar" mentre "donava cops de puny al sostre", va explicar l’actriu. Ella el va demandar, va presentar imatges a l’FBI de les seves lesions i el testimoni dels seus fills explicant que van intentar defensar-la. Pitt va negar haver pegat als seus fills, però des del 2022 el jutge va atorgara l’actriu la custòdia de la prole.

Natalie Portman i Benjamin Millepied.

Al març va finalitzar el procés de divorci de l’actriu Natalie Portman (43) i el coreògraf i exballarí francès Benjamin Millepied (47) després d’un any de suplici per a l’oscaritzada actriu d’El cigne negre, que no va superar les banyes que li va posar el seu marit amb una jove francesa de 25 anys, activista i advocada especialitzada en ecologia, Camille Étienne. Les fotos de l’aventura van ser difoses per diverses revistes. Així és com Portman se’n va assabentar. Durant dos mesos va intentar perdonar el pare dels seus dos fills, l’home de qui es va enamorar en el set de rodatge de l’esmentada pel·lícula (ell va ser el seu professor particular i ella, l’alumna avantatjada de ballet clàssic).

Casats pel ritu jueu a Cadaqués (Alt Empordà) el 2012, els seus camins s’han separat i ja no tornaran a ballar junts.

Kevin Costner i Christine Baumgartner.

Casats des del 2004 i amb tres fills en comú, Kevin Costner (69) i Christine Baumgartner (49) ostentaven el títol d’una de les parelles més estables del cine (2000-2023). El d’El guardaespatlles i Ballant amb llops, a més de cantant de country, va reconèixer a la revista People que un dels motius que el van fer trencar amb la dissenyadora va ser la feina, concretament el rodatge de la saga televisiva Yellowstone (2018-actualitat) i la pel·lícula Horizon, en la qual va invertir una pasta gansa (38 milions d’euros). Els rodatges el van tenir massa ocupat i out de la vida familiar.

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver.

L’actor de Terminator i 38è governador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger (77), feia 25 anys que estava casat amb la periodista Maria Shriver (68) quan ella va descobrir que l’actor mantenia una relació amb una de les seves empleades de la llar. A més, l’excampió de culturisme les havia deixat embarassades a les dues alhora.

L’actor va conèixer Shriver el 1977 i es van casar el 1985. El matrimoni va tenir quatre fills. Però, poc després que Mildred Baena entrés a treballar a casa seva, van tenir un idil·li. I va néixer José, que amb els anys cada vegada s’assemblava més al seu pare biològic. "La Maria i jo anàvem a teràpia [...]. En una de les sessions, el conseller va dir: ‘Crec que avui la Maria vol ser molt específica sobre un tema. Vol saber si ets el pare de José’. Vaig pensar que se m’havia aturat el cor, i llavors vaig dir la veritat. Va quedar destrossada", explica Schwarzenegger en la docusèrie que Netflix va estrenar el 2023.

Notícies relacionades

Mel Gibson i Robyn Moore.

L’actor australià de la saga original de Mad Max que més tard va dirigir Braveheart i La pasión de Cristo també va protagonitzar un dels divorcis més polèmics i cars de la història de Hollywood, ja que el 2009 va haver de pagar a la seva ex 300 milions d’euros. El 1980, Gibson (68) es va casar amb Robyn Moore (68), una infermera a qui va conèixer a través d’un servei de cites. Van tenir set fills. Una família que semblava perfecta però que va saltar pels aires el 2009, quan ella va demanar el divorci al·legant "diferències irreconciliables". La veritable causa va ser que s’havia assabentat que l’actor mantenia una relació amb la cantant russa Oksana Grigorieva i que l’havia deixat embarassada.