Els rics també ploren (3)

Divorcis vip amb banda sonora

És igual si fan hip-hop, trap, pop llatí, dance, disco, rock, country o electrònica

Aquestes separacions van deixar els fans gairebé tan abatuts com els cantants involucrats

Divorcis de pel·lícula dolenta (II)

Divorcis milionaris (I)

Parejas musicales con malas sintonías en sus relaciones de pareja: Rosalía y Rauw Alejandro, el grupo ABBA y Miley Cyrus y Liam Hemsworth.

Parejas musicales con malas sintonías en sus relaciones de pareja: Rosalía y Rauw Alejandro, el grupo ABBA y Miley Cyrus y Liam Hemsworth. / EPC

3
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Algunes parelles musicals van aprofitar quan el seu amor anava vent en popa, però també li van treure suc a les seves ruptures, escrivint les lletres més esquinçadores que es poden imaginar, i en tots els estils.

Rosalía i Rauw Alejandro.

Tot i que no van passar per l’altar, Rosalía (31) i Rauw Alejandro (31) van estar a un pas. Va ser una de les ruptures més doloroses del panorama musical dels últims temps... Ella mai havia estat tan enamorada de ningú ni s’havia mostrat tan feliç a les xarxes com el temps que va ser nòvia i promesa de l’artista de Puerto Rico (2019-2023). Cert és que també que va mantenir una relació de dos anys amb C. Tangana (34). Després d’un breu flirteig amb Hunter Schafer, actriu de Euphoria, Rosalía va començar d’amagat el seu festeig fins ara més llarg amb el boricua. Això va ser a finals del 2019, però la confirmació va arribar dos anys després. Alfombres vermelles, premis, missatges creuats a Instagram per a delit dels fans, i un niu d’amor a Manresa (la masia modernista La Morera; en venda des d’abril). Però quatre mesos després d’anunciar el seu compromís matrimonial i treure el seu primer EP conjunt RR, van trencar. Tot i que Rauw va negar les acusacions d’infidelitat, Rosalía ja no el segueix a les xarxes, i des de fa mesos surt per Los Angeles amb l’actor Jeremy Allen White (33).

Ricky Martin i Jwan Yosef.

El cantant porto-riqueny de Livin la vida loca i el pintor suec es van divorciar el juliol de l’any passat després d’una relació de sis anys i dos fills en comú. Ricky Martin (52) havia tingut de solter i mitjançant mare de lloguer als bessons Matteo i Valentino, el 2008, i amb Jwan Yosef (39) van arribar Lucía i Renn, el 2018 i el 2019. "Després d’una acurada reflexió, hem decidit posar fi al nostre matrimoni amb amor, respecte i dignitat cap als nostres fills, preservant i honrant el que hem viscut com a parella durant aquests anys meravellosos. El nostre desig més gran ara és continuar tenint una dinàmica familiar saludable i una relació centrada en la nostra genuïna amistat, mentre compartim la criança dels nostres fills", van escriure en un comunicat conjunt.

"Igual com moltes parelles, Ricky i Jwan van tenir una relació oberta durant la major part del seu matrimoni. Això va funcionar per a ells, fins que va deixar de fer-ho", va airejar una font pròxima al Daily Mail.

Miley Cyrus i Liam Hemsworth.

"Vam estar junts des dels 16 anys. I va passar que casa nostra es va cremar. En aquell temps estàvem compromesos, no sé si realment pensàvem que ens casaríem algun dia, però quan vam perdre casa nostra a Malibú, tot va canviar", va explicar en una entrevista Miley Cyrus (31). La seva història d’amor amb l’actor Liam Hemsworth (34) va començar quan tots dos eren adolescents i van treballar a la pel·lícula La última canción. Van ser nòvios durant una dècada amb diverses ruptures i reconciliacions, i tot i que es van prometre el 2012 no es van casar fins a la vigília de Nadal del 2018. Però tot va acabar vuit mesos després del sí, vull.

Totes les etapes de la relació han sigut descrites en algunes de les cançons de Cyrus: Wrecking Ball, Malibu i Drive fins a arribar a Flowers, un tema inspirat en el seu divorci, a més d’un himne a l’amor propi.

Notícies relacionades

Abba.

A més de per les seves enganxoses cançons amb què van trencar les pistes de ball en els 70 i principis dels 80, un dels atractius del grup suec ABBA és que estava format per dues parelles: Agnetha Fältskog (74) i Björn Ulvaeus (79), d’una banda, i Benny Andersson (77) amb Anni-Fria Lyngstad (78), per l’altre. Però amb el temps, els dos matrimonis es van separar (no alhora), el que va acabar minant el grup, que es va acabar dissolent el 1982, després d’una dècada d’èxits.