Esperat retrobament

Oasis apunta a una nova gira 15 anys després

Segons ‘The Times’, els germans Gallagher preparen la seva tornada amb 10 concerts a l’estadi de Wembley, a Londres, l’estiu vinent.

Oasis apunta a una nova gira 15 anys després
2
Es llegeix en minuts
Lucas Font
Lucas Font

Corresponsal.

ver +

Els fans de la mítica banda de pop britànica Oasis podrien estar d’enhorabona. Els rumors sobre el retrobament dels germans Liam i Noel Gallagher sobre els escenaris han anat en augment aquest cap de setmana després de la publicació d’un vídeo a les xarxes socials del grup amb una data i una hora: avui dimarts, 27 d’agost, a les 8.00 hores. Aquesta informació, difosa també a les pantalles de l’últim concert de Liam Gallagher aquest diumenge al festival de Reading, ha obert les portes a un anunci important i ha alimentat les especulacions sobre una possible gira l’estiu vinent, més de 15 anys després de la seva separació.

Segons el diari The Times la banda està preparant concerts al Heaton Park de Manchester i a l’estadi de Wembley, a Londres. En aquest últim haurien reservat fins a 10 nits, cosa que superaria el rècord de vuit concerts en una mateixa gira registrat aquest estiu per Taylor Swift en aquest escenari. El mateix mitjà apunta que podrien ser caps de cartell al festival de Glastonbury de l’any vinent, coincidint amb el 30 aniversari del llançament del seu segon àlbum (What’s the Story) Morning Glory.

La relació entre els dos germans de Mánchester es va trencar el 2009 durant una gira mundial. La banda va cancel·lar el seu concert al festival Rock en Seine de París després que Liam trenqués una de les guitarres de Noel durant una discussió. Poc després, Noel va anunciar la seva sortida del grup: "La gent escriurà i dirà el que vulgui, però jo simplement no podia continuar treballant amb Liam ni un dia més", va assegurar llavors el més gran dels dos germans. A partir de llavors i en els anys següents, tots dos van intercanviar missatges despectius i van mostrar públicament les seves diferències.

Notícies relacionades

Senyals de millora

La relació, no obstant, ha donat senyals de millora en els últims dies. En el seu concert al festival de Reading aquest diumenge, Liam (52 anys) va dedicar la cançó Half the World Away al seu germà, al mateix temps que llançava pistes en el seu compte de la xarxa X. "Mai m’ha agradat la paraula antic", va assegurar aquest diumenge. Noel (57 anys), per la seva banda, també ha llançat inusuals mostres d’admiració cap al seu germà petit. "Quan jo cantava una cançó, sonava bé. Quan ell la cantava, sonava genial", va assegurar en un vídeo commemoratiu pel 30 aniversari del seu àlbum debut Definitely Maybe, llançat dijous passat.

Temes:

Festival Londres