Affleck nega un ‘affaire’ amb Kick Kennedy

Les cases d’apostes de Las Vegas s’han posat en marxa i suggereixen nous nòvios de JLo. El més ben situat és Eminem.

Affleck nega un ‘affaire’ amb Kick Kennedy
2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Només han passat vuit dies des que vam saber que el divorci de Jennifer Lopez i Ben Affleck era de debò, i als Estats Units ja busquen parella als encara adolorits amants de Hollywood. Cert és que tot i que la notícia va transcendir el 20 d’agost passat, la diva del Bronx, de 55 anys, ja havia entregat ella mateixa els papers que sol·licitaven el tràmit a un tribunal de Califòrnia el 26 d’abril passat. Feia mesos que tant ella com ell digerien el fracàs de la segona temporada dels Bennifer, i en aquest temps s’han deixat veure, per separat, en companyia d’altres persones. Jennifer, envoltada d’amics en les seves vacances pel Mediterrani i a la gran festa al més pur estil Los Bridgerton que va oferir pel seu aniversari a la mansió que té als Hamptons, i ell a Los Angeles, freqüentant Jennifer Garner, la mare dels seus tres fills i amb qui continua mantenint una formidable relació.

Després que es conegués el divorci, a Affleck li han adjudicat ja dues possibles nòvies. Una és una altra Jennifer famosa, Jennifer Aniston (55), la llegendària protagonista de Friends i ex de Brad Pitt. L’única pista al respecte és un article de la revista Heat, que assegura que la soltera d’or de la comèdia romàntica està enamorada de Ben Affleck en secret des que van rodar la pel·lícula Què els passa, als homes?, ara fa 15 anys. I l’altra nòvia, molt més jove, és Kick Kennedy (28), filla de Robert F. Kennedy Jr., nebot de John F. Kennedy, fins fa poc candidat independent a les eleccions presidencials.

La cosina també d’un altre Kennedy de plena actualitat, John Jack Schlossberg, l’atractiu hereu del clan Kennedy que arrasa fent política a TikTok, s’ha deixat veure les últimes setmanes en companyia de l’actor de Batman. Segons Page Six van ser vistos al Pol Lounge de l’Hotel Beverly Hills, a més d’altres llocs de moda.

De "nova il·lusió", res

Notícies relacionades

Malgrat que alguns mitjans ja parlaven de "nova il·lusió", l’entorn de l’actor ha sortit ràpid a desmentir cap possible embolic amb l’actriu. "No hi ha res de cert en això", va negar categòricament Jen Allen, portaveu d’Affleck, en declaracions a la revista People.

La mateixa publicació apunta a les causes que van portar al fracàs al matrimoni Bennifer. "Són persones molt diferents", ha expressat una font que coneix les dues estrelles. "Ella és molt pública i més sociable, i ell és més introvertit i és feliç passant temps a casa". Aquest seria un dels motius, però també posen sobre la taula els constants "canvis d’humor" de l’actor.