Casament principesc

Durek Verrett, el marit xaman

Marta Lluïsa, la primogènita dels reis de Noruega, Harald i Sònia, contrau matrimoni per segona vegada en una cerimònia que se celebra avui en un luxós hotel amb vista als fiords.

Durek Verrett,  el marit xaman
2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

En les societats de caçadors i recol·lectors i en altres cultures prehistòriques, el xaman (el que sap) és aquell dotat amb la facultat de curar i de comunicar-se amb els esperits. Aquest ofici –amb abundant benefici– és el que diu posseir el californià Durek Verret, autoproclamat "xaman de sisena generació", que avui es casa amb la princesa noruega Marta Lluïsa, la primogènita dels reis Harald i Sònia, a punt de fer els 53 anys. La cerimònia arriba envoltada d’una gran polèmica, ja que els nuvis han venut l’exclusiva de l’enllaç a la revista Hello!/¡Hola! i a Netflix en lloc d’oferir les imatges als mitjans públics del país.

Fa ja cinc anys que els reis noruecs van fer el cor fort i van acceptar que la seva filla anava de debò amb un personatge d’allò més excèntric i innovador dins del paisanatge de nous royals plebeus que últimament s’han incorporat a les monarquies europees. A les tres filles de Marta Lluïsa també els va caure en gràcia i es veu que han intercedit davant els seus avis il·lusionades davant el nou compromís matrimonial de la seva mare.

Aquest casament amb el xaman d’estrelles de Hollywood com Gwyneth Paltrow, una altra coneguda per la seva afició a les arts espirituals, és el segon per a la princesa. El 2016 es va divorciar de l’escriptor Ari Ben, pare de les seves filles, que va tenir un tràgic final. La separació el va enfonsar en tal depressió que va acabar de rodamon pels carrers de Londres i es va suïcidar el dia de Nadal del 2019.

Notícies relacionades

El terrible succés va colpejar terriblement Marta Lluïsa i la va enfonsar en un pou molt profund. Fins que va arribar Verret, i li va portar de nou l’alegria de viure amb les seves pedres i encanteris ancestrals. Va ser el maig del 2019 quan una amiga comuna va pensar que aquest estrany personatge l’ajudaria en la seva recuperació anímica; segons el seu parer "estaven fets l’un per a l’altre".

Ningú podia sospitar que, com ha explicat Verret, el xaman i la princesa fa molt, molt de temps que surten, tant com cinc mil·lennis. Ell assegura que en aquesta vida es van conèixer el 2019, units per una passió compartida per tot el que és espiritual, però que en realitat ja van estar units en sant matrimoni des de la seva "etapa com a faraó a l’antic Egipte".