GIRA MUSICAL

Les entrades per veure Oasis s’esgoten a Irlanda només sortir a la venda

La banda Oasis

La banda Oasis / Archivo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entrades per veure el 2025 el grup Oasis a la República de l’Irlanda es van esgotar poques hores després d’haver-se posar-se a la venda ahir, mentre que per als concerts al Regne Unit en queden poques. La pàgina irlandesa de Ticketmaster va indicar ahir que les entrades per a les actuacions d’Oasis a l’estadi Croke de Dublín per a l’agost de l’any vinent estan totes venudes.

Mentrestant, milers de fans encara intentaven ahir comprar entrades per als concerts britànics i esperaven el seu torn en línia per comprar-les a través de Ticketmaster, See Tickets i Gigsandtours, si bé les webs advertien que el nombre d’entrades era baix. "Com era d’esperar, Oasis és increïblement popular. Estem processant les comandes el més ràpid possible, així que, sisplau, mantinguin el seu lloc a la fila", va indicar Ticketmaster.

Fre a la revenda

La banda britànica Oasis havia instat la gent a no revendre entrades a preus més alts en pàgines web no vinculades al seu promotor, perquè serien cancel·lades, després de veure que algunes s’oferien per milers de lliures en la prevenda.

Notícies relacionades

La venda general d’entrades havia començat dissabte al matí, tant a Irlanda com al Regne Unit. El gran interès per tornar a veure Oasis en directe va fer que molta gent comprés bitllets en prevenda en pàgines web a preus excessivament alts, de 6.000 lliures (7.080 euros), i fins i tot més.

A la seva pàgina de la xarxa social X, la banda va assenyalar que havien notat que la gent intentava vendre entrades en el mercat de segona mà des de l’inici de la prevenda". I advertia: "Tingueu en compte que les entrades només es poden revendre, pel seu valor nominal, a través de Ticketmaster i Twickets. Les que s’hagin venut incomplint els termes i condicions, seran cancel·lades pels promotors".