Comiat

Adele anuncia una "retirada llarga" dels escenaris per descansar

Adele anuncia una "retirada llarga" dels escenaris per descansar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant britànica, diva total, va anunciar en ple concert a Las Vegas que es retira dels escenaris durant una llarga temporada per "viure la vida" que ha construït "i descansar". En un dels seus últims concerts que li queden abans de posar un punt i a part a la seva carrera, Adele va agrair als seus fans que assistissin al xou. "He disfrutat molt d’actuar durant gairebé tres anys, que és el temps més llarg que he estat als escenaris i probablement el més llarg que faré", va dir la cantant, de 36 anys.

Notícies relacionades

"No em veureu durant un temps increïblement llarg", va llançar la intèrpret d’èxits com Hello o Rolling in the deep, que va insistir que necessita un descans. "M’he passat els últims set anys construint una nova vida per a mi i ara vull viure-la", va assegurar.

Durant l’agost passat, la cantant va fer una tanda de 10 concerts en un escenari muntat per a l’ocasió amb una pantalla gegant panoràmica i un final amb focs artificials que va reunir 8.000 espectadors cada nit i en què va deixar diversos moments icònics, com ara la interrupció del seu concert per veure la final femenina de la prova dels 100 metres dels Jocs Olímpics. El seu últim àlbum, 30, ha aconseguit vendre més de sis milions de còpies a tot el món. Dins d’aquest disc, hi ha el seu número u, Easy on me, amb més de 1.800 milions de reproduccions en les plataformes musicals.

Temes:

Adele