MAMARAZZIS

Pere Aragonès i la seva dona seran pares per segona vegada

La dona de l’expresident de la Generalitat, Janina Juli, està a punt de complir el primer trimestre d’embaràs i ja se li comença a notar la barriguita.

Pere Aragonès serà pare per segona vegada

Pere Aragonès serà pare per segona vegada

1
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Bones notícies per a l’expresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Les Mamarazzis podem avançar, en exclusiva, que la seva dona i ell es troben en un dels moments més feliços de la seva vida. El seu segon fill està en camí i ja han començat a comunicar-ho als més pròxims. Es tracta d’un nadó que és molt desitjat per la parella.

Notícies relacionades

A la passada Marató de TV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva, Aragonès confessava que feia temps que la seva dona, Janina Juli, i ell intentaven ser pares i que la Janina ja havia tingut tres avortaments. Ell mateix ho va qualificar com "una situació molt dolorosa", alhora que rebia infinitat d’aplaudiments per la generositat a l’hora de visibilitzar una realitat tan comuna en moltes parelles. Els problemes d’infertilitat són molt més habituals del que es creu. Per a ells ha sigut un llarg camí, un any i mig de lluita fins a aconseguir el nou embaràs. Les preguntes de: "¿Per quan un segon fill?, ¿No voleu tenir-ne un altre?", o observacions similars només posaven més pressió a una dura realitat.

Aragonès i Juli es van casar fa set anys i tenen una filla, la Clàudia, que al març va fer quatre anys. Va ser un embaràs natural i molt ràpid que va omplir d’alegria els seus pares. Tots dos han sigut sempre molt naturals a les seves xarxes socials i han presumit sense complexos de la família que formen.