Els rics també ploren

Divorcis de pota negra

El conte de fades entre Sara Carbonero i Iker Casillas va durar 11 anys

‘Two much’ va obrir a Banderas les portes de Hollywood i del cor de Griffith 

En el panorama ibèric, diverses parelles que semblaven idíl·liques, autèntics cromos de revista, han acabat com el rosari de l’aurora. Fins i tot les relacions més consolidades poden patir ruptures inesperades.

Divorcis de pota negra
4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Se nos rompió el amor, de tanto usarlo, de tanto loco abrazo, sin medida, de darnos por completo a cada paso, se nos quedó en las manos, un buen día". El 1985 Manuel Alejandro va compondre aquesta balada huracanada a Rocío Jurado, un dels temes més recordats de la ciutadana més famosa de Chipiona. Un himne al desamor pota negra que bé podria descriure el que va passar entre algunes de les parelles més consolidades i més romàntiques del panorama del couché espanyol.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce.

Filla del torero Victoriano Valencia, la cordovesa Paloma Cuevas (51) es va casar amb el també destre valencià Enrique Ponce (52), amb qui va formar una de les parelles més cotitzades en esdeveniments, casaments de la jet set i catifes vermelles del panorama nacional. Eran el matrimoni perfecte. El torero i la it girl i empresària es van conèixer el 1992 i quatre anys després es van dir el sí, vull a la catedral de València en una cerimònia multitudinària. Dues filles i moltes portades de revista després, el 2020, el matrimoni més modèlic d’Espanya va fer públic un comunicat en què anunciava la separació. El torero, ansiós de "sortir menys de festa", va trobar "una nova il·lusió" al costat d’Ana Soria, una jove d’Almeria estudiant de Dret 27 anys més jove que ell. Es casaran el 2025, i el casament haurà de ser civil, ja que el nòvio no té la nul·litat eclesiàstica del matrimoni amb Cuevas. Ella, per la seva banda, ha tornat a les portades gràcies al seu increïble festeig amb el cantant mexicà Luis Miguel.

Sara Carbonero i Iker Casillas.

El petó més icònic per als espanyols va ser el que Iker Casillas (43) li va robar en directe a Telecinco a Sara Carbonero (40) aquell 11 de juliol del 2010. Espanya havia aconseguit una fita: havia guanyat la final del Mundial de Sud-àfrica contra els Països Baixos, i el porter es va saltar el protocol i va fer una morrejada davant les càmeres a la periodista, amb qui pocs sabien que havia començat a sortir un any abans després de la Copa de les Confederacions. Joves, guapos i molt enamorats, es van convertir en personatges habituals de la premsa del cor, al costat dels seus dos fills, Martín (2014) i Lucas (2016). Després de sortir del Reial Madrid, Casillas va fitxar pel Porto, i durant un entrenament va tenir un infart agut. Pocs dies després, a ella li van diagnosticar càncer d’ovaris. Dues clatellades de les quals la parella no va sortir indemne. El conte de fades va acabar durant 11 anys.

Paula Echevarría i David Bustamante.

El carismàtic extriunfito David Bustamante (42) ja havia tret tres discos el 2005 després de passar per l’acadèmia d’OT, quan en un hotel de Lanzarote va conèixer la model i promesa de la sèrie El comisario, Paula Echevarría (46). Dos mesos després ja vivien junts, i només en van esperar nou més per celebrar un impressionant casament a la terra natal d’ella, a la basílica de Santa María la Real de Covadonga, a Astúries. Eran la parella de moda, l’actriu i el cantant del moment. La Daniela va arribar al cap de poc i va posar la cirereta al pastís. Tot i això, aviat van sorgir rumors de crisi. Després de gairebé 11 anys i amb unes agendes professionals que els van mantenir massa temps separats, van anunciar que se separaven. Ara han refet les seves vides: la Paula, amb l’exfutbolista Miguel Torres, i el David, amb la ballarina Yana Olina.

Antonio Banderas i Melanie Griffith.

El tatuatge d’estil bucaner amb el nom Antonio dins d’un cor formava part de la iconografia pop espanyola i de Hollywood quan Melanie Griffith (66) va començar el procés per esobrrar-se’l del braç dret cap al 2015. Una dècada li va costar arrencar-se de la pell l’actor malagueny Antonio Banderas (63), pare de la seva filla més petita, Stella del Carmen (27). El noi Almodóvar estaba casat amb l’actriu espanyola Ana Leza quan va coincidir amb la filla de Tippi Hedren a Two much (1995). El film li va obrir les portes de Hollywood i del cor de l’actriu. Una dona tremendament gelosa de l’etern Zorro, i amb certes addiccions...

Notícies relacionades

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas.

Abans que Shakira "facturés" per la ruptura amb Piqué, Chenoa (49) va fer uns calerons venent el 2016 una dessuadora amb el lema Yo, en chandal, no salgo más. Havien passat 11 anys d’un dels moments televisius per al patrimoni popular: la cantant mallorquina baixava a la porta de casa seva, plorant, amb un xandall gris i demanava respecte després d’haver trencat amb el seu company de l’acadèmia d’OT David Bisbal (45), amb qui havien compartit quatre anys d’amor. Després, la cantant va alternar diverses parelles: l’actor Álex González, el cantant David de María, l’empresari Alain Cornejo o Javier Arpa, un dels guitarristes dels seus concerts. Fins que es va enamorar de l’uròleg Miguel Sánchez Encinas (55). Hi va haver casament i portada a l’¡Hola!, però el divorci va arribar any i mig després.