Nova temporada a 3Cat

Un nou concurs amb Micky Núñez

Les tardes de Grasset, la reformulació dels informatius, una docusèrie per triar l’himne del 125è aniversari del Barça, la tornada de ‘Bola de drac’ i un espai amb Bob Pop, altres novetats. 

Un nou concurs amb Micky Núñez
2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

"Ens mou l’entusiasme". Aquest és el lema amb què la televisió i la ràdio públiques catalanes llancen la nova temporada, aprofitant la idea del viatge de transformació i d’un nou univers de continguts transversals que agermanen les tres marques que la composen: TV3, Catalunya Ràdio i la seva nova plataforma, 3Cat. "3Cat no ha vingut a matar TV3 ni Catalunya Ràdio, sinó a donar-nos futur", va ressaltar en la presentació de les novetats el director de la cadena, Sigfrid Gras. Un curs que ve marcat per diverses estrenes, com un nou concurs musical de la mà de Micky Núñez. Xavier Grasset agafa les regnes de les noves tardes de TV3 amb La selva; un programa amb Bob Pop; la remodelació dels informatius; una docusèrie per triar l’himne del 125è aniversari del Barça; un thriller protagonitzat per David Verdaguer i la tornada d’un anime mític: Bola de drac.

Una de les grans apostes de la temporada és Zenit, un talent show musical de gran format que presentarà Miki Núñez els divendres a la nit. En el programa, 24 cantants professionals interpretaran diferents èxits amb l’objectiu de convertir-se en l’artista més intergeneracional de Catalunya. "Veurem cares conegudes i el plató és increïble", avança. Tant els artistes com el públic a les grades (cent persones) es dividiran en quatre grups, en funció de la seva generació, i un cantant famós exercirà de capità de cada un.

Un magazín en una cafeteria

Abans, el dijous 12 de setembre, arribarà La selva de Xavier Grasset, a partir de les 17.30 hores. Es tracta d’un magazín d’entreteniment que simularà emetre’s en una cafeteria, regentada per l’actriu i humorista Anna Bertran. "Serà un espai de trobada, on comentarem la jornada, i el nostre primer convidat serà Andreu Buenafuente", va avançar el seu presentador.

Pel plató passaran noms com Antoni Bassas, Montse Barderi, Fel Faixedas, Sílvia Bel, Nina, Biel Duran, Alba Alfageme i Carlota Gurt; hi haurà entrevistes, cultura, llibres, històries humanes i un concurs. Una altra de les claus de la nova temporada serà la remodelació dels informatius el 2025, "el projecte més ambiciós dels seus 40 anys", apunten des de TV3. Un projecte transversal que anirà més enllà d’un canvi d’imatge global, ja que incorporarà novetats tecnològiques i el desplegament de noves apostes digitals per connectar amb nous públics.

Coincidint amb el 125è aniversari del Barça, TV3 ha muntat una sèrie documental per mirar d’escollir un himne que celebri aquesta efemèride, El nou clam. Està presentat per David Carabén, líder de la banda Mishima, i arribarà el pròxim 24 d’octubre.

Bob Pop, per la seva banda, s’afegirà a l’univers 3Cat amb Bob in translation, un programa on aprendrà català "amb ajuda de parelles lingüístiques del col·lectiu LGBTIQ+", explica el creador de la sèrie Maricón perdido.

Notícies relacionades

La tele pública també recuperarà la parella dels Òscars (Òscar Dalmau i Òscar Andreu), que capitanejaran Tot torna, un informatiu de 30 minuts que repassarà en clau d’humor els últims 40 anys bussejant en l’arxiu audiovisual de TV3. Per fer aquesta revisió, el duo interpretarà diversos papers i comptaran amb cameos de personatges com Marc Gasol, Joan Gaspart, Quim Monzó, Pilarín Bayés, Lluís Llach, Joel Joan, Mari Pau Huguet i Maria Nicolau.

Entre altres novetats, Núria Moliner entrarà a casa de personatges coneguts en el programa de 3Cat Entre quatre parets. També arribarà una nova docusèrie, Polis, que farà un seguiment de diferents unitats dels Mossos.