Crònica rosa

La tornada al col·le dels famosos

L’estiu que ara deixem enrere, pel que fa referència al panorama rosa, no ha sigut gaire fructífer. Els periodistes del cor estem una mica orfes de notícies, sense nous idil·lis estivals ni tampoc grans exclusives.

La tornada al col·le dels famosos
2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Ens en vam anar de vacances al mig de la sonada i polèmica ruptura entre l’exmiss María José Suárez i l’inefable genet Álvaro Muñoz Escassi. Quan ja estàvem avorrides de les raons de la parella i de la tercera en discòrdia, va arribar també la ruptura dels cantants Aitana Ocaña i Sebastián Yatra a principis d’agost i, després d’uns dies de rumors sobre una crisi en el seu matrimoni, el futbolista Álvaro Morata i Alice Campello també van confirmar el final de la seva història d’amor i els seus plans de divorci. Un estiu ple de desamors i també de males notícies. El 26 d’agost passat, Caritina Goyanes, la filla gran de Carlos Goyanes i de Cary Lapique, moria a conseqüència d’un infart als 46 anys. Va passar a Marbella, durant les seves vacances, tot just 19 dies després que morís el seu pare. Una autèntica tragèdia familiar i, sens dubte, una de les notícies que marcarà aquest estiu del 2024.

Notícies relacionades

A les Mamarazzis també ens va arribar la trista notícia de la pèrdua d’un nadó molt esperat d’una parella consolidada i molt famosa del país. Per respecte i per la delicada situació, hem decidit no donar la informació. Ens consta que estan tornant a intentar ser pares i els desitgem tota la sort del món. Potser aviat podem donar la notícia de l’embaràs. De qui sí que hem avançat, en exclusiva, que es convertirà en pare, per segon cop, és l’expresident de la Generalitat Pere Aragonès. La seva dona, Janina Juli, és a punt de complir el primer trimestre d’embaràs i estan pletòrics de felicitat.

En canvi, qui no sembla feliç en absolut és la protagonista indiscutible de la setmana. Shakira ha tornat a l’actualitat i ho ha fet amb una carta dirigida als seus seguidors espanyols i, en especial, a l’Agència Tributària, a la qual acusa en la seva missiva de "criminalitzar capritxosament a qui li convé" i, fins i tot en tres ocasions, la qualifica de masclista. En el seu escrit, que va ser publicat pel diari El Mundo, defensa, una vegada més, la seva innocència, al·legant que es va declarar culpable en el seu contenciós amb Hisenda, i va pagar una multa de més de set milions d’euros, per protegir els seus fills, "no per covardia ni per culpabilitat". A la carta també anomena el seu ex, i sobre el 2011 recorda: "Jo desitjava que prosperés la meva relació amb Gerard Piqué, que en aquell moment estava lligat a Espanya per motius laborals, però viatjar a Espanya em generava moltíssimes complicacions, perquè em forçava a ser lluny dels meus centres d’activitat laboral. Sempre que tornava, ho feia per mirar que prosperés aquesta relació, no per vocació de permanència". ¡Ai, Shakira, les dones ja no ploren, les dones facturen i tributen.