Detingut Marius Borg, el fill gran de Mette-Marit de Noruega

El fill de soltera de la princesa va ser arrestat i posat en llibertat amb càrrecs, per la suposada violació d’una ordre d’allunyament.

Marius Borg Høiby, primogénito de la princesa de Noruega, Mette-Marit.

Marius Borg Høiby, primogénito de la princesa de Noruega, Mette-Marit. / EFE / LISE ASERUD

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fill de la princesa Mette-Marit de Noruega, Marius Borg Høiby, va tornar a ser detingut i posat en llibertat ahir per haver violat, suposadament, una ordre d’allunyament en el cas per agressió i abús que investiguen les autoritats policials i que ja inclou quatre presumptes víctimes, segons informa Efe.

La Policia d’Oslo va confirmar ahir que el fill de soltera de la princesa Mette-Marit va ser detingut i posat en llibertat amb més càrrecs. L’arrest es va produir divendres a la tarda, segons el seu advocat, Øyvind Bratlien. El seu client va ser detingut perquè suposadament va contactar, des d’un número de telèfon ocult, una de les víctimes el passat dia 7, malgrat l’ordre d’allunyament que té imposada.

El fill de la princesa ho refuta i es declara innocent, mentre el seu advocat va dir que, en els seus 17 anys com a defensor, no ha "experimentat ni sentit parlar d’una detenció amb una base fàctica i jurídica tan dèbil".

L’agost passat, Høiby, de 27 anys, va ser acusat de lesions, danys i amenaces després d’un incident a l’apartament de la seva exnòvia, al carrer Frogner d’Oslo.

Notícies relacionades

Després de l’incident, l’acusat va admetre haver comès lesions i danys. Li va dir a la dona que era la seva nòvia i va assenyalar que té problemes de drogues i trastorns mentals.

Després de conèixer-se els càrrecs contra Høiby, dues de les seves antigues nòvies, Juliane Snekkestad i Nora Haukland, el van acusar de violència psicològica i física.

Temes:

Noruega Física