ESCENA

La Fundació Romea anuncia un segon congrés d’espectadors

La programació inclou propostes com ‘L’afinació’, amb el Quartet Cosmos, i ‘L’home que camina’, del coreògraf i ballarí Cesc Gelabert.

La Fundació Romea anuncia un segon congrés d’espectadors
1
Es llegeix en minuts
Abril Rocamora

Fèlix Riera, director de la Fundació Romea, va presentar ahir la programació i una de les novetats és la tornada del Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre, que en la seva primera edició va tenir més de 600 d’inscrits (en format presencial i online) i participants de més de 25 països.

Notícies relacionades

La Fundació Romea va iniciar la temporada ahir amb l’obra Rostres, protagonitzada per Pere Arquillué. Cesc Gelabert, coreògraf i ballarí, presentarà L’home que camina el dilluns 7 d’octubre, donant vida a l’home que camina d’Alberto Giacometti. L’afinació és la proposta d’El Quartet Cosmos, el dilluns 2 de desembre, una metàfora de la importància d’afinar els instruments per donar un bon espectacle. L’artista Perico Pastor ha creat Aigües del temps, una obra que potencia el poder de l’aigua i el color en acció, mentre que l’artista i músic Andreu Rifé posarà en escena la lectura de la novel·la La por, de Stefan Zweig.

En la segona edició del Congrés Internacional d’Espectadors, iniciativa d’Àfora-Focus, "els espectadors podran dialogar als debats propiciats per la Quinta Pared i el cicle 618 talks, per establir l’enllaç de dinàmiques artístiques i culturals entre Barcelona i Madrid", va explicar Riera. "Una programació que busca situar el llenguatge de l’art contemporani a l’escenari del Teatre Romea". Del 18 al 20 de novembre a Barcelona, 50 espectadors de 37 països, seleccionats d’entre 142 candidatures presentades, formaran part d’aquesta segona edició del congrés..