Catifa vermella

El llistó continua ben alt

Jennifer Aniston, Selena Gomez i Meryl Streep van tornar a donar una lliçó d’estil.

Las mejor vestidas de la gala de los Emmy 2024: de izquierda a derecha, Naomi Watts, Jennifer Aniston Selena Gomez, Meryl Streep y Nicola Coughlan.

Las mejor vestidas de la gala de los Emmy 2024: de izquierda a derecha, Naomi Watts, Jennifer Aniston Selena Gomez, Meryl Streep y Nicola Coughlan. / AP / APF / REUTERS

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La catifa vermella de la Mostra de Venècia va deixar el llistó molt alt, i teníem més ganes de veure més estrelles lluint els seus millors looks en noves entregues de premis. I el cert és que els Emmy 2024 no van defraudar, ja que es va veure un bon ventall d’outfits per recordar. Des de l’impressionant vestit de tall sirena de Selena Gomez fins al preciós vestit rosa de Meryl Streep o el model trofeu espectacular –molt arquitectònic–, en plata, que va lluir la protagonista de l’última temporada de Los Bridgerton, Nicola Coughlan. Quant als nois, es va imposar el clàssic esmòquing, però es poden assenyalar les originals camises que van lluir al Peacock Theater de Los Angeles Dan Levy i Andrew Scott.

En general, el color de la nit va ser el negre i també es va imposar el tall minimalista i l’estètica pudorosa, continguda. També va quedar clar que les brillantors segueixen estant de moda, i gairebé gens o gens, els estampats.

El tall sirena de Ralph Lauren amb joies de Tiffany & Co. li quedava de meravella a Selena Gomez (Mabel Mora, a Solo asesinatos en el edificio), que portava un vestit negre de vellut de seda amb escot halter i ornaments de pavé fets a mà.

Tot i que no és un to que solgui lluir, Meryl Streep es va atrevir amb un total look de tres peces rosa fluix. Una americana i pantalons de conjunt d’Alexander McQueen, que l’actriu també de Solo asesinatos en el edificio va completar amb un parell de sandàlies i un bolso blanc amb nansa rígida metàl·lica també de la mateixa firma.

Notícies relacionades

Jennifer Aniston, l’actriu de Friends i The Morning Show sempre està entre les més ben vestides d’aquests esdeveniments. I en aquesta gala va causar sensació amb un Oscar de la Renta en una silueta recta metal·litzada amb aplicacions de perles, i joies de Tiffany & Co.

Per la seva banda, la mexicana Eiza González va enlluernar, també en rosa pastel, amb un disseny de Tamara Ralph amb un pronunciat escot i estola de plomes. I Naomi Watts va lluir un vestit de silueta clàssica en maragda de Balenciaga creat a mida i en exclusiva per a l’ocasió.

Temes:

Moda Assassinats