Crònica rosa

Dos funerals i una passió turca

La premsa del cor ha perdut aquesta setmana dos personatges de pes: Jimmy Giménez-Arnau i Luis Ortiz. D’altra banda, Malú torna a estar aparellada.  

Dos funerals  i una passió turca
2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Ha sigut una setmana convulsa i trista per a l’univers rosa. En tot just uns dies, la premsa del cor ha perdut dos personatges de pes: Jimmy Giménez-Arnau i Luis Ortiz. Dilluns moria en una clínica de la seva estimada Marbella el que va ser marit de la carismàtica Gunilla von Bismarck, i també exmarit entre cometes (mai es van separar del tot), als 80 anys, víctima d’un càncer de pròstata. Tots dos van formar la parella més emblemàtica i popular de l’època daurada de la Costa del Sol.

Ortiz era un paio alegre i serà eternament recordat per les seves gresques amb la jet set de Marbella i el seu singular matrimoni. Allà on vagi, l’acompanyarà el seu sempitern somriure.

La mort de Jimmy Giménez-Arnau, en canvi, ens ha agafat per sorpresa. Va morir dimarts, tres dies després de fer 81 anys. El famós tertulià era conegut per la seva llengua viperina sense filtres i la seva dilatada trajectòria en el paper cuixé. El seu matrimoni amb Merry Martínez-Bordiú, una de les netes de Francisco Franco, el va convertir en un dels personatges més populars de la crònica social i el seu casament, celebrat el 3 d’agost del 1977, va ser el primer reportatge venut en exclusiva a una revista del cor. ¡Hola!, va pagar un milió de pessetes, uns 6.000 euros, per tenir les fotos de l’enllaç. Des d’aleshores, Jimmy no va abandonar el món de les revistes.

La seva última feina a la televisió va ser en l’extint Sálvame. Allà va poder ressuscitar els seus dots com a polemista provocador. El seu llegat mediàtic és ple de polèmics enfrontaments, des de la històrica puntada que va rebre de Norma Duval, al programa Protagonistas de Luis del Olmo, per insultar el seu marit Marc Ostarcevic, passant per un cru episodi de violència física amb un altre tertulià de Sálvame, Pipi Estrada, amb qui va arribar a barallar-se a cops durant una pausa publicitària. També Enrique del Pozo el va acusar d’agredir-lo en un programa d’Antena 3 presentat per María Teresa Campos. El Jimmy més esvalotador i gamberro convivia amb un Jimmy culte, brillant i molt divertit, que es bevia la vida amb avidesa.

Enamorament en tota regla

Notícies relacionades

Al llarg de la seva vida va publicar algunes novel·les i fins la seva autobiografia, el 2020. També va escriure per a diversos mitjans de comunicació i ho va fer fins als seus últims dies. El 2007, va conèixer el que va definir com l’amor de la seva vida, la periodista Sandra Salgado. Va ser un enamorament en tota regla, arran d’una entrevista que ella li va fer per a un programa de televisió. Estaven profundament enamorats i els 35 anys d’edat que els separaven, no van ser mai un obstacle. Descansa en pau, Jimmy.

Però a la premsa del cor, com en la vida, els cavallets de notícies continuen girant i el carrusel setmanal també ens ha portat una bona nova: la cantant Malú torna a estar aparellada. La revista Semana ho ha revelat en exclusiva. ¿I qui és ell? Doncs, les Mamarazzis hem esbrinat que es diu Ángel F. i és el cap de producció de l’empresa que s’encarrega de la carrera i els concerts de l’artista. En la professió el coneixen com El turco pels seus trets físics, i els companys el defineixen com a "molt professional" i "bona persona". El temps dirà si la passió turca de Malú té futur o no.