La premsa holandesa publica les fotos de Bárbara Rey i Joan Carles I besant-se

Ángel Cristo Jr. hauria venut les imatges, que ell mateix va fer, i que encara eren inèdites a Espanya. «No sabia que podia arribar a aquest extrem», diu la seva mare.

La premsa holandesa publica les fotos de Bárbara Rey i Joan Carles I besant-se
1
Es llegeix en minuts
Carlos Merenciano

Una revista holandesa va publicar ahir a portada una imatge en la qual apareix Bárbara Rey i el llavors Rei i ara emèrit besant-se, una cosa que mais’havia vist fins ara a Espanya. Coincidint amb l’estrena de la sèrie televisiva Cristo y Rey, d’Antena 3, els rumors que havien corregut per les redaccions i platós d’Espanya es van confirmar per boca de la seva protagonista: Bárbara Rey va tenir un idil·li amb Joan Carles I. Però aquestes afirmacions mai havien sigut provades de cap manera.

Les imatges, que ara han vist la llum, haurien sigut venudes per Ángel Cristo Jr., autor de les fotografies quan era adolescent, i que l’últim any ha anat a diversos platós per parlar de la relació que l’actriu hauria mantingut amb Joan Carles.

Notícies relacionades

A la revista, Ángel explica que, per fer les fotos "vam anar a una botiga de càmeres a Majadahonda i vam comprar el material. A la botiga ens van ensenyar com revelar les fotos nosaltres mateixos. Després vam anar a casa i vam practicar. La meva mare va guardar les fotos i negatius en una caixa forta a la seva habitació, sota un quadre del meu pare".

"No sabia que podia arribar a aquest extrem. ¡Quina vergonya!", va assegurar ahir Bárbara Rey a la trucada d’Espejo Público, a Antena 3. És més, l’actriu va anar més enllà: "Amb això es demostra qui és el meu fill i com és... I com ha sigut tota la vida", va dir en un to de sorpresa. El periodista Pepe del Real va revelar a Vamos a ver que, després de parlar amb Bárbara, li ha comunicat la seva intenció d’"anar contra tots" i d’"emprendre accions legals" Segons el periodista, Bárbara evitarà fer declaracions per "no ficar la pota".