Bárbara Reyés la víctima

Bárbara Reyés la víctima
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La publicació de les fotografies de la vedet Bárbara Rey besant-se amb el rei emèrit Joan Carles I han protagonitzat tots els programes i capçaleres del país. Es van fer fa 35 anys i Ángel Cristo Jr. se n’adjudica l’autoria. Però no, no va ser el seu fill qui els va fotografiar.

El 1989, els paparazzis van fotografiar el rei Joan Carles despullat al Fortuna. Les imatges mai van veure la llum. Es van quedar en un calaix i no va ser fins a cinc anys després quan un dels sis paparazzis, artífex del tema, les va vendre a una revista italiana. Li van pagar prop de 5 milions de pessetes, i aquí, ni mu. Ningú es va atrevir a explicar el que s’havia publicat sobre el rei. Ara, el moment digital ha propiciat que la venda de les fotografies a una revista holandesa hagi sigut una maniobra de 10. Li han pagat molt poc a Holanda però, en realitat, ¿què buscava Cristo? Vendre-les al preu que fos i on fos perquè aquestes veiessin la llum.

Aquí ningú s’hauria atrevit a ficar-se en semblant embolic. Però, ah, si es publiquen fora, ja tots tenim l’excusa de citar la revista Privé i l’embolic. Tsunami per a Bárbara i recompensa per a l’autor de la traïció. L’endemà, Ángel Cristo ja tenia un foradet a la tele per tornar a destrossar la seva mare. La seva presència als mitjans, fins ara, ja estava del tot amortitzada. No tenia res nou a explicar. Però ara sí, les fotografies tornen a col·locar-lo en primera línia informativa. ¡Bingo!

Mentides i maniobres

Ángel Cristo Jr. fa moltíssim temps que repeteix la mateixa història. Que si ell va fer les fotos, que si l’hi va obligar la seva mare, que si no va poder fer una altra cosa, que si bla-bla-bla. Tot mentides i maniobres per victimitzar-se. Les va dur a terme un amic de la família i adjudicar-n’hi l’autoria a Cristo només va ser un estratagema per protegir-ne l’autor. L’única manera que aquest acte no tingués conseqüències legals era dient que les havia fet un menor. Poc esperava l’actriu que aquest nen seria tan violent com el pare i que li acabaria traient els ulls gairebé literalment.

Cristo va robar aquest material que la seva mare guardava en una caixa forta i que era la seva assegurança de vida, o almenys això creia ella. I les roba amb dos objectius: fer mal a la seva mare i treure’n pasta. La sort que té el nen és que ha pogut campar al seu aire i sotmetre la seva mare durant anys gràcies a l’educació masclista de la mateixa Bárbara, acostumada a aguantar pals i sense la possibilitat de denunciar el seu fill perquè la seva consciència patriarcal no l’hi permetia. ¡Com una mare pot denunciar el seu propi fill! ¡On s’ha vist, això!

Notícies relacionades

Malgrat tot, en comptes de criticar-li a Ángel Cristo la seva traïció, li donem un púlpit per continuar exercint violència contra ella. Bé, seguim no, perquè les Mamarazzis som en aquest vaixell. Poc ens importa el que expliqui Ángel Cristo Jr., que és un mentider compulsiu i un violent de llibre (com va demostrar a Supervivientes).

Ens importa assenyalar que amb tot el que ha passat, el patiment només habita en una casa i és a la de Bárbara Rey. El rei Joan Carles campa aquests dies per Sanxenxo i res li pertorba la seva pau. Poc es qüestiona que era un infidel patològic i que pagava les seves amants amb fons reservats. Aquí és on hi ha el focus de la notícia. No ens despistem.