Producció

Madrid reuneix la indústria cinematogràfica i audiovisual iberoamericana

Uns 2.000 professionals de 50 països participen a Iberseries & Platino Industria. El congrés té per objectiu afavorir el desenvolupament de nous projectes.

Una imagen del evento Iberseries & Platino Industria.

Una imagen del evento Iberseries & Platino Industria. / Tamara Arranz

1
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Madrid es converteix per quart any consecutiu en l’epicentre de la producció cinematogràfica i audiovisual de parla hispana i portuguesa amb la celebració, des d’ahir i fins divendres, d’Iberseries & Platino Industria, un esdeveniment que oferirà conferències, tallers i altres activitats relacionades amb el sector. L’acte reunirà un total de 2.000 professionals procedents de 50 països, en particular d’Espanya, Mèxic, Colòmbia, l’Argentina, els EUA, Xile, el Brasil, el Perú i Portugal.

Entre els assistents es troben autors, creadors, cineastes, guionistes, showrunners, productors, distribuïdors, compradors, agents de venda, plataformes, cadenes de televisió, executius i decision makers (compradors) de 980 companyies, a més d’entitats financeres i fons d’inversió i organismes dedicats al turisme i les noves tecnologies vinculades a l’audiovisual. Tots ells coneixeran les últimes tendències i generaran sinergies i oportunitats de negoci per afavorir el desenvolupament de nous projectes.