Crònica rosa

Sexe, mentides i cintes de vídeo (a l’espanyola)

La tempesta mediàtica provocada per la filtració de les fotos del rei Joan Carles I amb Bárbara Rey segueix el seu curs. L’aparició de diversos àudios amb converses entre els dos són el centre de l’actualitat informativa i no només de les revistes. 

Sexe, mentides i cintes de vídeo (a l’espanyola)
2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Estem tots avisats: hi ha més material i potser, més d’hora que tard, veurà la llum.

"A mi em mataràs perquè és el que has pretès durant molt temps. Però no t’oblidis que has estat molt temps unit a mi i aquesta mort sempre anirà unida a tu i tu unit a mi. I aquesta unió mai es desfarà. ¡Tu caus amb mi!". ¡Alça! Sembla un extracte d’un guió dolent de serial televisiu, però no. Aquestes són només algunes de les paraules que Bárbara Rey va dirigir al rei Joan Carles I, el seu examant, després del famós robatori a casa de la vedet, on es van sostreure fotografies, documents i gravacions que provaven, amb escreix, l’existència d’una relació sentimental entre ells. El robatori esmentat va ser denunciat el 1997 i Bárbara sempre va deixar clar a tot aquell que volia sentir-ho que disposava d’un arsenal de còpies d’aquest material "sensible" que li havien robat. ¿La raó per la qual l’actriu havia deixat constància d’algunes de les converses i trobades amb l’emèrit? ¿Diners o supervivència? Només ella ho sap.

Sense embuts ni subterfugis

Sincerament, les Mamarazzis estem encantades que, per fi, els periodistes puguem parlar sense embuts ni subterfugis de les incursions de l’exmonarca i dels seus mercadejos. Fins i tot de la seva intimitat sexual, que ha adquirit aquests dies una rellevància social i política per algunes de les seves converses amb Bárbara Rey. Recordem que tots dos, mentre es deien "carinyo" i "amor", repassaven alguns temes de l’actualitat política i social del país del seu moment. En un d’aquests àudios, que han sigut filtrats per Okdiario, l’emèrit arriba a celebrar el silenci del general Alfonso Armada, condemnat a 30 anys de presó pel cop d’estat del 23F. ¿Per què se n’alegra Joan Carles que Armada s’hagi retirat de l’escena pública i no parli? Això els ho deixarem als periodistes seriosos i aguerrits. Aquesta setmana n’escoltàvem alguns, companys de diferents mitjans de comunicació, parlar del perquè de la filtració del material compromès del capità del Bribón i la seva amant murciana. Sens dubte, la llibertat que tenim els periodistes en l’actualitat no és comparable a la censura, i autocensura, que s’ha patit durant massa anys. Però no busquem conspiracions judeomaçòniques. L’escenari ara és propici, sens dubte, el polític sobretot i també el social. I el fill de Bárbara Rey ha vist com li posaven una catifa vermella per guanyar molta pasta i vituperar la seva mare públicament. No li falten còmplices.

Notícies relacionades

Angelito Cristo s’ha aliat amb un potent grup mediàtic i, a través de diferents finestres afins a la seva causa, estan donant sortida al material proporcionat per ell mateix, amb l’únic propòsit de poder omplir-se les butxaques.

Si hi va haver o no extorsió, que ho dirimeixi i investigui la justícia. Sobretot, si va existir, amb quins diners es va pagar i quina era la seva procedència. La història té goteres per tot arreu, però les goteres no són a casa de Bárbara Rey. Posem el focus on l’hem de posar, que això de lapidar les infidels i adúlteres, tot i que sigui de paraula, és demencial i tremendament injust.

Temes:

Arsenal Focus