30a edició

‘The Producers’ encapçala les nominacions als premis Butaca de teatre

‘The Producers’ encapçala les nominacions als premis Butaca de teatre

MARTA CERVERA

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

El musical dirigit per Àngel Llàcer i Enric Cambray, The Producers, amb vuit nominacions, seguit de prop per quatre muntatges que han empatat a sis nominacions –El dia del Watusi, aclamada adaptació muntada al Lliure de Gràcia; Firmamento, espectacle de la companyia de dansa La Veronal estrenat al Mercat de les Flors; L’imperatiu categòric, aplaudida obra escrita i dirigida per Victoria Szpunberg estrenada al Lliure de Gràcia, i La plaça del Diamant, en una versió interpretada únicament per dones al TNC dirigida per Carlota Subirós– i el commovedor Alan, el musical, estrenat al Condal amb cinc nominacions, parteixen com a favorits en la nova edició dels premis Butaca de Teatre de Catalunya 2024 en les disciplines de teatre, teatre musical i dansa.

Ahir a la nit es van anunciar a l’hotel OD de Barcelona les nominacions dels 41 espectacles aspirants a les 23 categories d’aquests guardons que arriben a l’edició número 30. El període de votació per escollir el guanyador o guanyadora ja està obert i es mantindrà fins a l’11 de novembre a través de la web www.premisbutaca.cat. La Butaca Honorífica Anna Lizaran 2024 es donarà a conèixer en els pròxims dies.

Gala d’entrega

Notícies relacionades

La gala d’entrega dels guardons serà el 18 de novembre, al pavelló d’esports municipal de Premià de Mar, on van sorgir els premis fa 30 anys, el 1994, impulsats per un programa de Ràdio Premià de Mar que portaven dos joves: Glòria Cid i Toni Martín.

La presentació dels nominats es va realitzar en un context de celebració del 30 aniversari amb una presència rellevant de la professió teatral i de les arts escèniques del país. També hi van assistir representants institucionals de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Premià de Mar.

Temes:

Teatre