TV3 i 3Cat estrenen avui la segona temporada de ‘Cites Barcelona’

Ricardo Gómez y Anna Castillo, en Cites Barcelona

Ricardo Gómez y Anna Castillo, en Cites Barcelona / Andrea Resmini / Amazon Prime / TVC

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les relacions de parella no són mai fàcils, ja que sempre tenen alts i baixos. Tampoc les primeres cites, en què es barregen nervis, pors i expectatives. Que ho demanin als personatges de Cites Barcelona, la sèrie que proposa trobades entre desconeguts que han contactat a través d’aplicacions per lligar. TV3 i la seva plataforma, 3Cat, estrenen avui (22.05) la segona temporada d’aquesta ficció (hereva de la que va emetre fa una dècada però ara amb el nom de la capital catalana en el títol), que arribarà també a Amazon Prime Video dilluns que ve.

Notícies relacionades

Com en entregues anteriors, hi ha dues cites que vertebren cada un dels sis episodis, i els personatges varien capítol a capítol. L’essència, de fet, continua sent la mateixa, "la d’una comèdia romàntica i feel good", segons la defineix el seu creador, Pau Freixas. "No tenim l’objectiu de ser particularment nous. Les diferències són subtils perquè volem que la gent que va disfrutar dels anteriors capítols ho faci ara amb els nous".

Aquesta temporada es rescaten dos personatges secundaris de l’any passat, que converteixen en protagonistes: el d’Aina Clotet, que té una cita amb Aitor Luna, i el de Betsy Túrnez, que queda amb Yolanda Ramos. Anna Castillo, Ricardo Gómez (que va rodar en català), Natalia Tena o Leonor Watling, entre d’altres, debuten en la sèrie.

Temes:

Barcelona TV-3