La passarel·la mostra un Dominnico més esportiu que mai

El duo Reparto ret un petit homenatge a Balenciaga i al John Galliano alta costura de Maison Margiela 2024.

La passarel·la mostra un Dominnico més esportiu que mai
1
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Va ser una sorpresa contemplar el petit homenatge a Balenciaga i al John Galliano alta costura de Maison Margiela 2024 que es van marcar Reparto, el duo format per Margil Peña i Ana Viglione. Des del 2019 conceben la firma com una consecució de personatges per "prendre’s la vida, no només la moda, gens seriosament". Els guanyadors de la 3a edició de l’Allianz EGO Confidence in Fashion en la MBFW Madrid de setembre del 2022 van presentar ahir un "joc sobre la telerealitat", amb fashion victims portant bosses d’escombraries, minifaldilles amb l’eslògan de la casa Cutre Couture, vestits de cua amb tela d’estovalles o sarcàstiques faldilles cosides amb pantalons.

Abans, Ariadna Massana, la jove promesa del Penedès amb la seva firma Alsedà, va desfilar per primera vegada en la 080 amb la seva tercera col·lecció DeConstruction, amb molta sastreria d’impecable execució i vestits de gasa amb l’únic print que les paraules de Virginia Woolf a La senyora Dalloway.

Més lleugera i refrescant va ser la proposta presentada per Clara Esteve amb la seva firma swimwear & intimates All That She Loves. "A Illa Brava m’he imaginat com vestiria una sirena hippy, que viu entre la sorra i el mar, el dia i la nit": molt lluentó, estampat tie dye i biquinis d’efecte tornassolat.

Joies en 3D

Notícies relacionades

Durant la tarda, la col·lecció que va presentar la marca de moda masculina Lemāchet es va inspirar en "la reorganització per fer que les coses funcionin", va explicar la dissenyadora Lucía Sánchez. Les peces parteixen del color rosa, un to "que normalment no està associat a un públic masculí, però que en el passat representava el poder", fins a arribar al blau marí i el negre. Algunes peces compten amb flors superposades en feltre i joies fetes en 3D "per fer aquest contrast entre la part més artesana i la més nova i tecnològica".

Un dels moments més esperats va arribar amb la desfilada de Dominnico. El dissenyador Domingo Rodríguez Lázaro parteix de l’esport per explorar nous elements en la seva col·lecció. "Reinterpretem present, passat i futur del món esportiu dins de l’eròtica, la sensualitat, la sexualitat i l’estètic", va explicar Domingo Rodríguez en el backstage abans de la desfilada.

Temes:

Moda