EMPRESA

Warner Music compra la promotora de concerts The Project

BCN distingeix  la sala Jamboree i The Project_MEDIA_1

BCN distingeix la sala Jamboree i The Project_MEDIA_1 / ELISENDA PONS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Warner Music ha comprat la totalitat de la promotora de concerts The Project, segons va publicar ahir Expansión. Fonts de la companyia barcelonina, organitzadora d’uns 400 concerts a l’any, han puntualitzat a EL PERIÓDICO que, d’aquesta manera, s’integren a aquesta gran multinacional discogràfica en el que han definit com una "aliança estratègica". La promotora, que va informar fa uns dies la plantilla de la nova situació empresarial, no ha volgut fer cap comunicació més al respecte. Està previst que pròximament representants de la companyia comuniquin de manera oficial més detalls d’un acord amb què Warner fa una clara aposta pel negoci de la música en viu.

Notícies relacionades

L’empresa The Project, fundada el 1988 per Tito Ramoneda i Joan Roselló –el 2004 s’hi va incorporar Iñaki Martí com a tercer soci–, és la responsable de l’organització de concerts de bandes de la talla d’Estopa –el final de gira del qual es va celebrar ahir a la nit al Sant Jordi–, Joaquín Sabina o Robe, i també de festivals històrics com el de Porta Ferrada, el de Jazz de Barcelona, el Guitar BCN o altres de recent creació com el Mar d’Estiu. En definitiva, una de les principals companyies del sector de la música en viu que mou, segons càlculs de la mateixa empresa, una mitjana anual de més de 500.000 espectadors. El 2009, The Project va rebre la Medalla d’Or al Mèrit Cultural de l’Ajuntament de Barcelona per l’organització del Festival de Jazz i la difusió i suport al gènere i als creadors catalans i espanyols.

A més, l’empresa també té una pota en el management d’artistes i anys enrere, entre el 2012 i el 2022, va gestionar l’antiga sala BARTS, de titularitat municipal i la tercera més gran de Barcelona, rebatejada des d’aleshores com a Paral·lel 62 i amb altres responsables en la seva direcció.