ANUNCI

Alanis Morissette i Thirty Seconds to Mars, al Cruïlla 2025

Alanis Morissette, al concert de diumenge.

Alanis Morissette, al concert de diumenge. / ANDREA BOSCH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Festival Cruïlla va llançar ahir els dos primers noms de la que serà ja la seva 15a edició, que se celebrarà del 9 al 12 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Així, en la gran i eclèctica cita musical de l’estiu actuaran la cantant i compositora canadenca Alanis Morissette i també el grup de rock alternatiu Thirty Seconds to Mars, liderat per Jared Leto.

Guanyadora de set premis Grammy i elogiada per la crítica per la seva música i les seves actuacions, Morissette portarà a la capital catalana el seu Triple Moon Tour després d’una extensa gira de 35 dates pels EUA, que seguiran als escenaris del Regne Unit, Europa i Sud-amèrica durant els pròxims mesos. El dissabte 12 de juliol l’artista es presentarà davant el públic barceloní al Cruïlla.

Per la seva banda, la banda nord-americana de rock experimental liderada per l’oscaritzat actor Jared Leto, juntament amb el seu germà Shannon, que va estrenar fa ja gairebé 23 anys el seu àlbum de debut, presenta ara el seu sisè disc It’s the end of the world but it’s a beautiful day. El grup de Califòrnia, que ha omplert recintes arreu del món, s’embarca en una gira que passarà per Barcelona per al festival divendres 11 de juliol.

Art i humor

Notícies relacionades

Aquestes són les dues primeres confirmacions de la pròxima edició del Cruïlla, que més enllà de la part musical continuarà amb la seva aposta per l’art, amb l’Arts, i l’humor, amb el Comèdia, que tornarà a tenir espai i escenari propi que acollirà els monòlegs d’artistes consolidats i talents emergents.

El festival celebrarà els seus 15 anys com una cita imperdible de l’estiu a Barcelona durant quatre dies, entre el dimecres 9 de juliol i el dissabte 12, al Parc del Fórum. Les entrades ja són a la venda a la pàgina web del Cruïlla, amb la possibilitat d’adquirir abonaments per a dies solts o entrades per poder disfrutar dels concerts.