La mítica ‘Bola de drac’ tornarà a 3Cat i SX3 el 26 de novembre

La reemisión de la trilogía coincide con el 40 aniversario del estreno de Dragon Ball.

La reemisión de la trilogía coincide con el 40 aniversario del estreno de Dragon Ball. / EPC

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mítica sèrie japonesa Bola de drac tornarà a la plataforma de streaming 3Cat i a la cadena infantil SX3 a partir del 26 de novembre amb les seves dues primeres temporades Bola de Drac i Bola de Drac Z. La ficció d’Akira Toriyama, finat el mes de març passat, es va emetre per primera vegada a Catalunya fa més de 30 anys, el 1990, amb gran èxit d’audiència. Les aventures de Son Goku es van convertir en un fenomen social i la saga va ser referent de l’anime en català per a moltes generacions.

Notícies relacionades

El còmic manga, publicat fa ara 40 anys, va vendre més de 160 milions de còpies al Japó i 260 milions a escala mundial. Després del gran èxit, la història va fer el salt a la petita pantalla de la mà de Toei Animation i es va poder veure a TV3 doblada al català.

Fa uns mesos, 3Cat va anunciar la firma d’un preacord amb Toei Animation per a l’emissió de 575 episodis i la cessió gratuïta del doblatge català per poder distribuir-lo a altres plataformes de manera internacional. Amb aquesta adquisició, el 3Cat reforça l’aposta en el SX3, la plataforma d’entreteniment i formació dirigida a públic infantil i familiar.

Temes:

TV-3