La UB aposta per la seguretat alimentària amb un màster d’excel·lència

La UB aposta per la seguretat alimentària amb un màster d’excel·lència
La Universitat de Barcelona (UB) ofereix el Màster en Seguretat Alimentària, un programa formatiu interuniversitari en què participen, a més de la UB, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF). El màster brinda una visió global i multidisciplinària, proporcionant una preparació completa en aquest sector estratègic per a la salut pública i la indústria alimentària.
Amb més de 10 anys d’experiència, el màster ha rebut l’acreditació d’excel·lència de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i una taxa d’inserció de laboral del 97%, cosa que el converteix en una opció de gran prestigi i projecció professional.
Formació especialitzada i pràctica
El pla d’estudis del màster inclou tres mòduls vinculats als tres elements clau de la seguretat alimentària: l’avaluació del risc, per conèixer i saber valorar els possibles perills; la gestió del risc, per poder analitzar i prevenir crisis sanitàries; i la comunicació del risc, essencial per a la divulgació i gestió de la informació en aquest àmbit.
És important destacar el caràcter pràctic de la formació, ja que un dels seus punts forts és la realització de casos pràctics d’avaluació i de gestió del risc. Així mateix, un aspecte diferenciador és el mòdul de comunicació de risc que també inclou pràctiques per a la generació de notícies tant en mitjans de comunicació com en xarxes socials.
Flexibilitat per a estudiants i professionals
El programa d’estudis està dissenyat per facilitar la compatibilitat amb l’activitat laboral, fent possible que professionals en actiu puguin ampliar els seus coneixements sense renunciar a la seva trajectòria professional.
Una titulació orientada al món laboral
El Màster en Seguretat Alimentària s’ha consolidat com una referència, obrint portes a sortides professionals en institucions públiques, empreses agroalimentàries, laboratoris i organismes de certificació. A més, compta amb el suport de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, cosa que facilitant als estudiants un contacte directe amb el sector.
Els interessats poden obtenir més informació i formalitzar la preinscripció a la seva web.
- Obituari Mor Pere Heredero, històric restaurador de Barcelona i amo durant mig segle del bar Versalles
- Perfil Qui era Seankese Johnson, el pilot de l’helicòpter accidentat a Nova York?
- Guillermo Mattioli, degà del Col·legi Oficial de Psicològia de Catalunya: "El missatge de Marian Rojas Estapé és fals i cruel"
- Gestió hídrica Les dessalinitzadores produeixen al 90% malgrat que haurien d’estar al 30% segons el pla de sequera
- Miguel Bosé: "No soc ‘woke’, no soc beneit, ni ho seré mai"
- A Horta-Guinardó El cost per reparar una caldera deixa sense aigua calenta una guarderia pública de Barcelona
- Entendre-hi més Pisos turístics a Barcelona: de 81 el 2005 a 10.327 el 2024
- Accident mortal Moren dos motoristes al xocar amb un cotxe que va envair el carril contrari a Riudarenes
- Mapi León, sancionada amb dos partits després de l'acció polèmica al derbi
- Tennis Alcaraz es corona a Montecarlo